hvordan man kan genopfylde en hp sort printerpatron

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-01-17

En af de mest vanskelige ting om at opretholde en printer derhjemme er at holde op med dyre og hyppige blæk genanskaffelsespriser . Traditionelt ville du nødt til at købe en ny sort og /eller farve patron fra producenten til en høj pris . I moderne tider er blæk refill kits til rådighed , som giver dig mulighed for nemt og sikkert genopfylde dine tomme HP printer patron . Dette giver dig mulighed for at spare penge , tid ( ved ikke at have konstant at købe og vente på nye blækpatroner ) , og reducerer din miljøpåvirkning ved genbrug af gamle patroner , der ellers ville blive kasseret .

Du skal bruge:
Computer
. HP Printer .
HP Printer patron .
Avis eller et andet engangsmateriale .
Blæk Refill kit .
Kuglepen eller andre små spidse genstand .

Køb en blæk refill kit


1 .
Boot computeren og besøge hjemmesiden for en blæk refill kit venligst såsom inkjetcartridges. com eller re-inks. com .
2 .
Indtast oplysningerne på din printer fabrikat, model og serienummer i de relevante tekstfelter af hjemmesiden til at finde passende blæk refill kit .
3 .
Indtast dine betalingsoplysninger og forsendelse oplysninger og fuldføre transaktionen for at bestille din blæk refill kit .

Refill HP Sort blækpatron


1 .
Fjern den sorte blækpatron fra din HP printer ved at trykke den orange fane på siden . Det burde have en mærkat på det , der adskiller den fra farveblækpatronen.
2 .
Placer patronen på et lag af avis eller andet discardable materiale .
3 .
Fjern tapen , der dækker genpåfyldning hul i patronen . Der bør være en stålkugle presset op mod genpåfyldning hullet .
4 .
Tryk stålkugle i patronen med en lille spids genstand , såsom en kuglepen .

5 .
Påsætning af nål til sprøjten fra blæk refill kit og drage 30ml blæk i sprøjten .
6 .
Stik nålen så dybt som muligt ind i refill hullet og sprøjt blæk ind i patronen . Træk nålen ud , som du injicere blæk .
7 .
Tag stilleskruen fra blæk refill kit og læg den på refill hullet . Klem siderne af patronen , og skru i stilleskruen med skruenøglen i blækket refill kit .

gode råd og advarsler


 • HP foreslår , at du jævnligt udskifte blækpatroner , da de interne komponenter i dem slitage , eller arbejder mindre effektivt .
 • Patronen kan printe striber . Hvis dette sker, er det sandsynligt, at skrivehovedet er tilstoppet eller beskadiget . Hvis dette sker , skal du placere skrivehovedet i ulmende vand . Lad det simre i mellem 5 og 10 minutter . Tag patronen ud og klem siderne med hånden tvinger blæk ud af printhovedet . Kobber kontakter patronen kan rengøres med almindeligt vand og en blød klud .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan kontrollere en computer bundkort   

  Kommentarer

  Code:
  change