hvordan man kan overclocke Radeon 4670 grafikkort

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-01-05

Overclocking er , når du ændrer en del af en computer til at køre hurtigere end dens fabriksindstillinger er designet til . Den mest almindelige brug for overclocking er med en central processing unit ( CPU ) , men det er muligt at overclocke andre dele . Du kan overclocke Radeon 4670 grafikkort til at køre grafik glattere og renere ved hjælp af en af tre forskellige programmer , men pas på farerne ved overclocking
1 .
Hent og installer AMD Overdrive , en overclocking -værktøj udviklet af AMD til brug sammen med AMD og ATI chipsæt og kort . AMD Overdrive er udformet således, at en nybegynder kan lære ins og outs af overclocking og være fortrolig med sin hardware , mens man lærer at tove . Du kan bruge programmet med Radeon 4670 grafikkort , samt eventuelle AMD hukommelseskort eller processor computeren måtte have. Du kan oprette kontrolelementer til at ændre clock hastigheder , afhængigt af hvilke programmer der bliver brugt .
2 .
Overclock ved hjælp af ATI Tool . ATI Tool er designet specielt til ATI kort , men det vil også arbejde på Nvidia grafikkort . Programmet understøtter ikke-grænser overclocking , så må det neophyte overclocker være forsigtig med ikke at skubbe hende kort for langt . Forskellige brugere på samme maskine kan levere ATI Tool med separate profiler , så grafikkort hastigheder kan matche brugerens præferencer . Programmet automatisk backup af grafikkort BIOS-indstillingerne i tilfælde af funktionsfejl .
3 .
Hent den seneste offentlige build af RivaTuner og installere den. RivaTuner er kompatibel med ATI og Nvidia kort . Du kan hente og installere flere plug-ins til programmet til at forbedre overvågningen og funktionaliteten af softwaren . Programmet overvåger konstant hastighed og computer temperatur for at hjælpe med at forhindre ulykker før de sker , og det understøtter alle Windows-operativsystemer fra 98 og op .

gode råd og advarsler


  • Overclocking nogen chip kan forårsage permanent skade på chippen er overclocket , og selve computeren .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan erstatte en cpu i en computer for hurtigere spil     

    Kommentarer

    Code:
    change