hvordan man kan tilslutte en SATA harddisk til en bærbar computer

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-01-09

SATA , eller Serial ATA , den teknologi standard for harddiske og optiske enheder , bruger en strømstik og et datakabel til at forbinde til en desktop bundkort . Bærbare computere , men på grund af den begrænsning i størrelse varierer fra desktops i deres opsætninger , at mange bærbare computere ikke bruge kabler til at forbinde harddisken til den bærbare computer , men snarere gøre det muligt for brugeren at indsætte harddisken direkte til en stikkontakt .


at tilslutte en SATA harddisk til en bærbar computer , skal du fjerne den gamle harddisk fra bugten , erstatte den med den nye og sikre SATA disk i stedet .

Du skal bruge:
Lille stjerneskruetrækker


1
Luk den bærbare computer. . Afbryde AC-adapteren fra el -stikket og fjerne eventuelle andre enheder knyttet til dokken .
2 .
Luk låget og drej den bærbare computer med forsiden nedad. Slip fanerne holder batteriet på plads og uddrag batteriet fra rummet .
3 .
Løsn skruerne på harddisken på plads . Skub drevet ud til siden og forsigtigt løfte det fra bugten . Fjern alle kabler er tilsluttet drevet .
4 .
Løsn skruer montering skuffen til harddisken . Fjern skuffen fra disken .
5 .
Indsæt den nye harddisk ind i panelet . Stram skruerne for at fastgøre monterings skuffen til den SATA-drev .
6 .
forbindelse til SATA -drev kabler du har fjernet fra den gamle drev. Skub montering bakken og SATA- drev i den tomme bås . Skru harddisken tilbage på plads .
7 .
Aflever batteriet til dets rum og skub faner for at låse den på plads . Drej den bærbare computer op.
8 .
Åbn låget, og tilslut vekselstrømsadapteren . Tænd computeren og konfigurere SATA disk som anvist i drevets manual .

gode råd og advarsler


 • før håndtering af SATA -drev , udvinding af batteriet fra rummet eller fjerne den gamle harddisk fra bugten , skal du trykke et stykke umalet metal , eller sat på en anti-statisk håndleds-rem , at undgå at beskadige komponenter på computeren med statisk elektricitet .
 • Naviger til din bærbare computer fabrikantens hjemmeside og tjekke din computers specifikationer at bekræfte, at SATA er kompatibel med din computer . Ældre bærbare computere kan bruge IDE i stedet .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan foretage fejlfinding af laserjet 5n   

  Kommentarer

  Code:
  change