hvordan man kan optage med eksterne lydkort

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-02-07

Eksterne lydkort kan du arbejde uden for grænserne af din computer ved at levere overlegen lydkvalitet , bedre bygget optagelse indgange og bærbarhed . En ekstern lydkort virker står sammen med digital optagelse af programmer i alle former, og er undertiden pakket med eksklusivt software . Etablering af en af disse enheder og software tager en forholdsvis kort tid , og du kan begynde optagelse af musik straks bagefter

Du skal bruge:
Forsegles plastikpose

General Setup .


1 .
Installer drivere til lydkortet . Disse vil enten komme på en medfølgende cd eller vil automatisk installere , når du sætter lydkort i computeren . Hvis du har købt lydkortet anvendes, og kræver en chauffør disk , skal du kontrollere producentens websted .
2 .
Installer audio-optagelse software . Hvis optagelsen softwaren kom med lydkortet , vil det normalt installere driverne til lydkortet så godt.
3 .
Plug en mikrofon eller et instrument ind i lydkortet . Antallet og typer af indgange på dit lydkort vil variere afhængigt af modellen , de kan spænde fra grundlæggende 1/4-inch , 1/8-inch og USB-indgang til professionelle stil XLR , MIDI og SP-DIF indgange .

Optagelse i Pro-Tools


1 .
Åben programmet og oprette et nyt projekt . Tryk på " Ctrl + Shift + N " for at oprette et nyt spor . Vælg en mono eller stereo spor , afhængigt af om dit instrument er ved hjælp af en eller to kanaler , og tryk på " Enter ".
2 .
Retur til programmets vigtigste blanding vinduet, hvis det isn ' t, der allerede vises . Bladre frem og tilbage mellem hovedvinduet og optagelsen vinduet ved at trykke "Ctrl + =. " Klik på knappen , der viser lydkilde til dit spor , ændre den til det input , du har dit instrument er tilsluttet , hvis det er nødvendigt .
3 .
Tryk på " R " -knappen på din nye spor . Dette vil aktivere spor til optagelse , og du vil nu kunne høre dit instrument . Justere lydstyrken , så du ikke hører nogen form for klipning lyde eller forvrængning . Tryk på " Ctrl +="for at skifte tilbage til de vigtigste optagelsen vinduet .
4 .
Klik på " Optag "knappen i optagelsen vinduet og trykke på mellemrumstasten på tastaturet for at starte optagelsen . Tryk på mellemrumstasten igen, når du er klar til at stoppe .

Optagelse i Adobe Audition


1 .
Open Audition og indtast Waveform View enten ved at trykke på " 8 " på tastaturet eller ved at klikke på Waveform knappen .
2 .
Klik på "Optag "knappen . Vælg en samplingfrekvens , antallet af kanaler og løsningen af din optagelse . Klik på " Ok ". Spil det instrument eller synge i mikrofonen for at optage lyd .
3 .
Klik på " Stop " knappen når du er færdig med at optage .


Previous:nothing Next:Samsung ML - 2250d5 toner refill instruktioner 

Kommentarer

Code:
change