kompatible blæk til canon

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-02-23

Canon er en af flere producenter af ink -jet printere , der bruger udskiftelige patroner . Prisen på varemærke- udskiftning blæk er stor for printer brugere , fordi patroner ofte koste lige så meget som 30 procent af den oprindelige pris på selve printeren , og nogle printere har flere kassetter til sorte og farvede blæk . Flere generiske og store- mærkevareproducenter tilbyde tilsvarende høj kvalitet blækpatroner garanteret til at passe Canon printere til en meget lavere pris .

Office Depot Brand Blækpatroner

Office Depot , en detailhandler , der har specialiseret i embedet levere produkter , tilbyder en serie af Canon-kompatible blækpatroner . Office Depot bruger renoverede patroner , der koster omkring en tredjedel til halvt så meget som varemærke- blæk , og er garanteret at arbejde med bestemte Canon printere og udbyttet sammenlignelige resultater . Office Depot 's renoverede blækpatroner kommer i sort og trefarvet enheder er tilgængelige i butikken og online , og en liste over de specifikke Canon-printer modeller, de er forenelige med .

Staples Brand Omfabrikerede Blækpatroner

Staples er en anden populær kontorartikler detailledet , der også tilbyder store- mærke , generiske blæk patroner til Canon -printere. Staples anvender også genfremstillede sort og farve blækpatroner , der er garanteret til at arbejde inden for 5 procent af udbyttet og kvaliteten af varemærke- versioner, og koster meget mindre . Staples tilbyder en bred vifte af Canon-kompatible blæk og anmeldelser er vist under hvert produkt på butikkens hjemmeside . Produkter er tilgængelige for køb i butikken og online .

Slot Ink

Castle Ink er et online -only detailhandler med speciale i generiske blækpatroner til en omfattende liste over printer producenter, herunder Canon-modeller . Slottet Ink garanterer , at deres generelle blæk vil have sammenlignelig kvalitet og vare så længe som varemærke- blæk , med en rabat på op til 80 procent . Slottet Ink hævder at være den mest populære online generiske blækpatron leverandør , og tilbyder gratis forsendelse på ordrer over 39 $ .


Previous:nothing Next:min hp 7410 ikke vil anerkende en farveprinter patron efter ny installation 

Kommentarer

Code:
change