HP-printer vil ikke udskrive , efter papirstop

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-07

Hewlett-Packard er en elektronik-og edb-virksomhed , der først blev grundlagt i 1939 . Siden da har det vokset til et af de mest økonomisk succesfulde og kendte mærker i computerudstyr såsom printere , scannere og faxmaskiner . HP-printere er kendt for pålidelighed , men kan de stadig lider tekniske problemer og fysiske fejlfunktioner . Papirstop er en fælles printer problem , at nogle gange kolliderer med en printers evne til at fortsætte et udskriftsjob . Kom en HP-printer at arbejde igen efter et papirstop er normalt en proces udelukkelsesmetoden .
1
Undersøg printeren for at sikre, at der stadig ikke er papir fast i foderet bakken eller ruller . . Mange HP printere har en bagside adgang panel , der kan trækkes ud for at kontrollere papir rester i systemet . Fjern alle papirstop helt inden du forsøger at genoptrykke .
2 .
Undersøg forsiden af printeren for at se, om nogen advarselslamper blinker . Næsten alle HP printere har et system af indikatorer , som vil blinke for at angive en udskrift problem . Indikatorerne er nyttige i at løse det specifikke problem .
3 .
Opdater papir i papirbakken . Papiret kan være starten fastklemt , fordi papiret ikke var fodre korrekt første gang og det kan stadig være et problem . Træk papiret ud og fan siderne for at sikre, at de ikke klistrer sammen eller på anden måde beskadiges .
4 .
Sluk printeren, og tag stikket ud for at nulstille hukommelsen . Nogle gange en HP-printer vil have en driver problem relateret til den mekaniske fejl i papirstop og nulstilling sin hukommelse vil få det til at fungere igen .
5 .
Genstart computeren og derefter tænde printeren igen . Dette vil nulstille computeren , hvis en software- problem skaber problemer .
6 .
Tag printerens igen og åbne det forreste vogn rummet , hvis printeren stadig ikke udskriver . De fleste HP -printere har blækpatronerne indlæst fra fronten . Undersøg transport for eventuelle forhindringer og derefter skubbe vognen langs sporet med fingrene , hvis det satte sig fast under den indledende papirstop . Luk panelet og sætte printeren tilbage i. Udskrivning skal genoptages .
7 .
Har din printer serviceres , hvis det stadig ikke virker , da papirstoppet kan have beskadiget nogle printer komponenter .

Tips og Advarsler


  • Tag altid stikket ud af printeren , inden du forsøger at fjerne et papirstop manuelt eller når du arbejder på indvendige komponenter for at forebygge risikoen for elektrisk stød .


  • Previous:nothing Next:HP-printer vil ikke udskrive , efter papirstop     

    Kommentarer

    Code:
    change