Hvordan foretager jeg fejlfinding en hp 5500 printer ?

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-16

HP Designjet 5500 printer udskriver på et stykke papir op til 24 inches lang , uanset om de er enkelte ark eller en del af en papirrulle . Ligesom en inkjet printer , bruger de 5500 blækpatroner, der rejser bredden af printeren på en patron forsamling . Problemer med printeren kan manifestere sig i en dårlig udskriftskvalitet , en fejlmeddelelse på printerens display eller ved at udskriftsjobbet stoppe tidligt . Mens de 5500 kan være mere kompliceret end desktop printere , kan du stadig fejlfinding situationen for enkle løsninger .

Printerens Cutter fungerer ikke


1 .
Tænd printeren og tryk på " Setup " knappen på højre side af printerens kontrolpanel . Brug pilene til at markere " Device Setup " og derefter trykke på " Enter " knappen .
2 .
Tryk på pileknapperne på kontrolpanelet til at markere " Cutter " på skærmen , tryk derefter på " Enter " -tasten. Brug pilene til at markere " On " og tryk på " Enter " igen .
3 .
Tryk på printerens knappen "Tilbage" flere gange, indtil displayet viser " Ready ".
4 .
Konfigurer printerens kutter Hvis du bruger den valgfri optagerspole at indføre papir i printeren . Tryk på " Setup " knappen , skal du bruge piletasterne til at markere "Enhed Setup " og tryk på " Enter " -tasten.
5 .
Brug piletasterne til at fremhæve " TUR Installed " og Tryk på " Enter " -tasten. Brug piletasterne til at vælge "Nej" og trykke på " Enter "-tasten .
6 .
Tryk på " Tilbage " knappen flere gange, indtil printeren skærm hedder " Ready. "

Papirstop


1 .
Flip afbryderen på bagsiden af printeren for at slukke den . Åbn printerens topdæksel .

2 .
Skub op i medierne belastning håndtag på venstre side af printeren. Træk nogen fast papir du se inde i printeren .
3 .
Træk ud alt papir , der var fodring fra bagsiden af maskinen . Klip de beskadigede enden af papiret, hvis det var i en rulle .
4 .
Sæt enden af papiret rulles ind i fodringssteder på bagsiden af printeren . Sænk medierne belastning håndtaget , og luk topdækslet .
5 .
Tænd printeren igen ved hjælp af kontakten på bagsiden af enheden . Fortsætte udskrivningen som før .


Previous:nothing Next:Sådan fejlfinder du en hk 6150 

Kommentarer

Code:
change