Hvordan opgraderer jeg en Celeron 1300 ?

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-23

I 2010, er de 1300 MHz Celeron forældet . Dette kan gøre at opgradere det vanskeligt, fordi CPU beslutningstagere ikke længere gøre processorer, der passer til samme bundkort stik , stik 370 . Men der er en Celeron op fra 1300 , Celeron 1400 . Hvis du får en Celeron 1400 , bør opgradere give dig en forestilling løft, selvom computerens kapacitet ikke vil kunne sammenlignes med den, en ny maskine
1 .
Sluk computeren og træk stikket ud . Skru og fjern dækslet . Dette er normalt placeret på siden af maskinen .
2 .
Fastgør jordforbindelse strop , så den ene ende forbindes til et stykke metal inde i din computer og den anden rører din hud .

3 .
Find din processors heatsink . Det er den store fan der er knyttet til dit bundkort . Afmontere sit kabel fra bundkortet , spændes op klippene på sin base , og forsigtigt løfte den væk fra processoren .
4 .
Løft låsearm på siden af processoren stikket til sin fulde opad position . Tag fat i processor ved dens sider , og fjerne den fra stikkontakten . Socket 370 processorer har en manglende hjørne pin . Find hjørnet på dit nye processor med manglende ben og linje dette op med det hjørne af soklen med en manglende hul .
5 .
Placer dit nye processor i soklen . Dette bør ikke kræve pres . Hold nede processoren med en finger , mens returnere låsearm til dets fulde sænket position med en anden finger .
6 .
Læg en DAB af termisk pasta på toppen af processoren og sprede den jævnt ved at trykke på objektglas fladt imod det .
7 .
forsigtigt hvile nye kølepladen oven på processoren. Fastgør klip på bunden af kølepladen . Engagere andre låsemekanismer kølepladen kan kræve . Let træk opad på kølepladen til at sikre, det er sikkert . Sæt sit kabel i bundkortet .
8 .
Fjern grundstødning stroppen , så erstatte computerens adgang panel og skru det på igen .


Previous:nothing Next:måder at rense en fuserrullen af sort blæk 

Kommentarer

Code:
change