Sådan nulstiller Epson 260

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-08

Den PictureMate 260 er en Windows Vista- kompatibel farve fotoprinter til brug i hjemmet , fremstillet af Epson . Den PictureMate 260 understøtter udskrivning fra en computer , et hukommelseskort eller direkte fra et digitalt kamera . Indstillinger varierer med foto kilde , så når man skifter mellem kilderne kan det være nyttigt at gendanne fabriksindstillingerne . Den PictureMate 260 er udstyret med et brugervenligt knappen og screen interface , der giver nem adgang til printerens indstillinger uden behov for en computer -baseret kontrolpanel .
1 .
Tryk på knappen "Menu" , som ligger ved siden af " Power " knappen på oversiden af printeren . Brug retningspilene til at rulle til " Setup " menupunktet på skærmen , og tryk derefter på " OK "knappen i midten af retningsbestemte nøgler .
2 .
Rul til det " Reset Default Settings " menuen ved hjælp af retningsbestemte pile og trykke på " OK . " Skærmen vil vise en meddelelse, der spørger, om du ønsker at nulstille standardindstillingerne .
3 .
Tryk på " OK " -knappen for at nulstille standardindstillingerne , og tryk derefter på " OK "igen for at bekræfte dit valg .


Previous:nothing Next:specifikationer for en bærbar 

Kommentarer

Code:
change