Sådan nulstiller du en dell inkjet patron

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-29

Dell-inkjet- printer patroner indeholder en chip , der kommunikerer med printeren nøje at overvåge blækniveau for at opretholde udskriftskvaliteten . Når du refill en blækpatron eller installere en renoveret patron , printeren chip stadig rapporter om, at blækpatronen er tom , når det i virkeligheden er det fuldstændig , hvilket giver dig advarsler hver gang du forsøger at udskrive et dokument. Du kan nulstille Dell blækpatron chip , så computeren ikke længere vil vise disse advarsler , når du udskriver

Du skal bruge: .
Sag .
Skruetrækkere .
Tænger .
Strømforsyning ( PSU ) .
Bundkort .
Central Processing Unit ( CPU ) .
Random access memory ( RAM ) .
Mus .
Tastatur .
Monitor .
Harddisk .
CD /DVD -drev .
Operativsystem .
Valgfri hardwarekomponenter .
Drivere.
Modem.


1 .
Åbn Dell-printere dækslet og installere den genopfyldte eller renoverede blækpatron .
2 .
Drej printeren, og vent cirka 30 sekunder. Tænd for printeren igen . En ny dialog vises spørger , om du for nylig har skiftet den sorte blækpatron eller farveblækpatronen .
3 .
Fjern fluebenet ud for " Complete-A-Print . " Klik på " OK ". En ny dialog vises .
4 .
Placer et hak ud for " Vis ikke denne dialog igen ", og sikre, at " Complete-A-Print " ikke er et hak siden af det , igen . Klik på " Fortsæt udskrivning . " Tillad printeren til fuldt ud at udskrive dokumentet .
5 .
Genstart computeren . Åbn et andet dokument og udskrive det at kontrollere, at inkjet patron nulstillet, og fejlmeddelelsen ikke længere vises .


Previous:nothing Next:hvordan du opgraderer computergrafik 

Kommentarer

Code:
change