det bedste bundkort til AMD Phenom X4 9950

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-27

Den AMD Phenom X4 9550 processor er en quad core processor , hvilket betyder at det er fire uafhængige processorer på en enkelt chip . Det omfatter B3 Udbygning og er trykt med 65nm teknologi ( dvs. det gør brug af ekstremt avanceret teknologi til at passe en utrolig mængde af materiale på en meget lille plads-omkring 4,5 millioner transistorer på denne ene chip ) . Chippen har 2,0 GHz controlleren , og det er ifølge Techware Labs , en god kandidat til overclocking . Med hensyn til bundkort , giver AMD en liste over anbefalede bundkort , der skal bruges med denne chip ( se Resources ) . Her er tre af dem , hver fra en anden producent .

Biostar TA790GXE 128M

Den Biostar TA790GXE 128M er et af de bundkort specielt anbefales til brug med denne chip fra AMD . Den er baseret på AMD 's egen 790GX chipsæt , hvilket betyder at det bør give mulighed for en god kompatibilitet med 9550 . Bundkortet er udstyret med fire PCI Express 2,0 ( to x16 PCI og to x1 ) slots plus to almindelige PCI slots til yderligere ekspansion bestyrelser . Bundkortet understøtter også DDR 1066 RAM . Det omfatter også indbyggede skærm grafik fra AMD-ejede ATI .

Asus M3A32-MVP Deluxe

Dette bundkort faktisk er ældre end 9550 processor , men det er stadig opført først på AMD 's liste over anbefalede bundkort til processoren . Ligesom Biostar bestyrelsen , er det baseret på AMD 790GX chipsettet ( som de fleste af bestyrelserne anbefales til denne CPU ) , og det var designet til gaming , så det er ganske robust . Noget usædvanligt , dette board også passive køleprofiler , ikke kun for CPU , men for hukommelseschips så godt. De omfatter bestyrelsen fire PCI Express x16 slots ( når alle fire er i brug , men de nedgradere til x8 ) sammen med to standard PCI slots . Ingen PCI Express x1 slots er inkluderet . Også , ligesom de fleste bestyrelser er baseret på dette chipsæt , omfatter ATI-baserede integreret grafik.

Gigabyte GA-MA790GP-DS4H

også baseret på AMD 790GX chipset , dette bundkort er den eneste fra store bundkort producent Gigabyte , der anbefales af AMD for 9550 CPU . Dette board understøtter op til fire DDR 1066 RAM chips , og understøtter to PCI Express x16 -kort ( når sideløbende , de nedgradere til x8 ) . Ligesom de andre bundkort , også denne ene kommer med integreret ATI grafik , selvom det ikke synes at have nogen standard PCI slots .


Previous:nothing Next:hvordan du opgraderer processoren på Vista 

Kommentarer

Code:
change