funktionerne i en breadboard

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-07

En breadboard er en anordning, der anvendes som konstruktionsmateriale base i udviklingen af et elektronisk kredsløb . Skærebrætter kan SOLDERLESS , der tillader dem at kunne genbruges . En SOLDERLESS breadboard er lavet af plastik og perforeret med adskillige huller . Små tin-belagte bronze eller nikkellegeringer klip er placeret under perforeringen og give kontaktpunkterne eller " knudepunkter " for at vedhæfte elektroniske brikker til at skabe et kredsløb . En breadboard bruges til flere funktioner til at oprette en bred vifte af produkter med elektricitet .

Wires

Ledninger komponenter, der anvendes med en breadboard at skabe et fungerende kredsløb . Anvender fast , ikke snoet , ledning til at forbinde en kreds i en breadboard . Snoet tråd er tyndt og indsatsområder kan adskille , når de anvender ledning til en knude . Massiv tråd er isoleret med plast og fås i forskellige farver til at hjælpe ingeniør skabe kredsløb at skelne mellem stier . Brug en tang eller bidetang til forsigtigt at skære ind i plastic og bånd ud i slutningen , forlader udsat ledning til forbindelse til breadboard . Den breadboard fungerer som vært for ledninger .

Power Supply og andre komponenter

En breadboard har en lang række huller eller noder i toppen og bunden af brættet . Dette tjener som et område for strømforsyning tilføjelser til kredsløb . En særlig udlæg batteriet er en type af strømforsyning og giver energi til at lyse op lys , sende information eller afslutte en kredsløb .En breadboard også fungerer som vært for en række andre elektriske komponenter . En komponent kaldet en transistor kan forstærke eller slukke den elektriske strøm til visse dele af kredsløbet . Afbrydere bruges til at kontrollere strømmen af elektricitet , der kommer i form af en power knap eller en skydeknap . En strømforbruger eller lasten er , hvad der giver banen ende funktion . Pærer , elektriske ventilatorer og radioer er eksempler på kredsløb med en strømforbruger .

Light Emitting Diodes

Når du opretter et kredsløb ved hjælp af en breadboard i forbindelse med en light emitting diode ( eller LED ) hjælper kredsløb skabere teste funktioner i et kredsløb for at sikre, at det kører ordentligt . LED 's er aftagelige og er placeret ved siden af kredsløbet for at sikre strømforsyningen eller elektrisk strøm kører i den rigtige retning .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer elektrostatisk overførselsbæltet på en HP 2600 

Kommentarer

Code:
change