hvad er de funktioner, scsi driver?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-24

SCSI interface , som er almindeligt udtales " skuzzy , " er en form for computer interface , der tillader forskellige enheder at kommunikere med en computer . SCSI Begrebet stammer i 1979 med den Shugart Associates Systems Interface . Alan Shugart , der ejede virksomheden , senere skulle gå på at stifte en af de bedst kendte harddisk beslutningstagere i verden , Seagate Technologies . Grænsefladen blev senere omdøbt SCSI , eller Small Computer Systems Interface . Dette navn blev brugt til at skelne det , som i 1983 , da den blev navngivet, mammut mainframe computere stadig var i fælles virksomhedernes brug og tanken om den personlige computer var netop kommet på scenen .

at sende information til Device

Den første og mest indlysende funktion af SCSI-driver er at sende oplysninger fra computeren til enheden , som den er fastgjort . I modsætning til andre systemer , såsom IDE interfaces , er SCSI kan high-speed overførsel , fordi det sender sine oplysninger i hele sektioner eller byte , i modsætning til IDE , som sender oplysninger i bits ( der er 8 bits i en byte ) . Dette gjorde det meget populært for high- performance harddiske .

Modtagelse oplysninger fra enheden

Ud over at være i stand til at sende oplysninger , det SCSI-driver giver også en computer til at modtage oplysninger fra en enhed , der er knyttet til computeren . SCSI er en tovejs interface , hvilket betyder, at det både kan sende og modtage informationer. Dette er vigtigt, fordi andre protokoller , som blev skabt omkring samme tidspunkt , som parallelt interface , var ensrettede , dvs de kunne sende oplysninger i kun én retning .

Kontrol for fejl

Fordi SCSI-drivere tillader, at oplysninger at gå frem og tilbage mellem computeren og enheden , som computeren er tilsluttet , SCSI også har kapacitet til at kontrollere for fejl . Det betyder, at når du gemmer i en harddisk ved hjælp af en lokalitet driver interface , vil systemet automatisk læse tilbage til computeren de oplysninger, den registreres og computeren kan derefter kontrollere , at oplysningerne blev registreret korrekt .


Previous:nothing Next:Sådan nulstiller hk vedligeholdelse 

Kommentarer

Code:
change