hvad er en inficeret sim -kort ?

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-09

Brugerne kan skifte mellem mobile enheder via en Subscriber Identity Module ( SIM ) -kort . Et SIM -kort kan blive smittet i løbet af denne proces , som kan give problemer med driften af en mobil enhed

Definition

Et SIM -kort er et flytbart kort , der anvendes i visse mobile enheder , såsom Global System for Mobile Communications telefoner . SIM -kort identificere brugere via en International Mobile Security Identity nøgle , som giver abonnenterne til at skifte mellem telefoner i et netværk ved at fjerne et SIM- kort fra en mobiltelefon og indsætte det i en anden telefon .

Infektion

Et SIM -kort kan blevet smittet via en eksisterende virus fra den mobile enhed , som den er tilsluttet . Vira spredes mellem operativsystemer via en form for eksekverbar kode, som kan overføres via et flytbart medie, f. eks et SIM-kort . Hvis en inficeret SIM -kortet er fjernet fra den inficerede mobil enhed og sat i en ny mobil enhed , kan det også inficere nye mobile enhed .

Solutions

Omformatering en inficeret SIM -kort kan bruges til at rydde virus . I de fleste tilfælde , dog skal de inficerede kortet udskiftes . Mobile enheder antivirus -software kan installeres , som bruges til at opdage og fjerne virus fundet på enheden.


Previous:nothing Next:Sådan opdaterer NVIDIA GeForce 2 

Kommentarer

Code:
change