hvordan du definerer PDH

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-31

PDH er en forkortelse for " Plesiochronous Digital Hierarki . " Dette er en henvisning til en meget ældre og stadig mere forældet telenet hardware -teknologi. Det er en rent amerikansk opfindelse , og som følge heraf , at synkronisere sig med europæiske og asiatiske hardwaresystemer kampe . Denne mangel på synkronisering er kernen i definitionen af PDH . Det er stort set blevet erstattet af den nyere Synkron Digital Hierarkiet , SDH
1 .
Gør dit publikum opmærksom på , at PDH er en tidlig model af telekommunikation , virkelig en " første generation " reaktion på krav, der stilles for telekommunikationsbranchen . Den eksisterede, før slutningen af 1990'erne mobiltelefon revolution . Når man definerer denne sætning , altid sørge for at dit publikum forstår , at PDH er at gå ud af tilværelsen . Det var en begyndelsen af 1990'erne måde at håndtere øget telekommunikationstrafik verdensplan . Men med den stigende brug af cellulære transmissioner , nye , der er nødvendig hurtigere og nemmere metoder , der skal udvikles , og derfor SDH .
2 .
Stress ideen om a- synkronicitet og de problemer, der er forbundet med det . Dette bør fortsat være den vigtigste , centrale punkt . Det store problem med PDH er /var , at det kun kunne synkronisere amerikansk telekommunikation. Når samspil med europæiske eller asiatiske netværk , var det nødvendigt at justere ( eller rettere , de havde brug for at tilpasse sig til det ) , hvilket betyder, at signalet behov for yderligere data er knyttet til det , så de andre systemer kunne læse og afkode det ordentligt . Det betød ekstra udgifter og arbejde . Desuden betød det en langt mere arbejdskrævende system , en, der krævede et stort antal teknikere står ved på alle tidspunkter. Da banker og andre virksomheder var ved at skifte til telekommunikation for at gøre forretninger , præcis og synkron øjeblik af nødvendige data , der skal understreges først og fremmest .
3 .
Kontrast PDH til SDH . Hvis din målgruppe har brug for at vide om de aktuelle telekommunikationsteknologi , lære om PDH af sig selv vil gøre dem noget godt . Lære om PDH giver kun mening , når der er knyttet til en forståelse af SDH . SDH behøver ikke at foretage eventuelle justeringer , uanset hvem det er forbundet til. Dette er den centrale kerne forskel . Flere mobiltelefoner og en eksplosion af telekommunikation teknologi gjort krav til industrien at finde nemmere at bruge, hardware , der var hurtigere og mindre komplekse . SDH er udviklet netop for at afhjælpe fejl i PDH . Desuden kan SDH holde flere data og levere den hurtigt .


Previous:nothing Next:hvordan man opbygger et edb-system i dk



 

Kommentarer

Code:
change