hvordan du fjerner dæksler til monitorer

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-05

Fastsættelse af en computerskærm kan nemt koste dig mere end skærmen selv . Hvis din skærm ikke virker korrekt efter producentens garanti udløber , kan din bedste valg være at forsøge at fastsætte computerskærmen på egen hånd. I mange tilfælde er problemet snavs opbygning , at en spraydåse med nogle trykluft vil fix. Til at rengøre enheden , men du er nødt til at fjerne dækslet fra displayet . Skærmens interiør er skrøbelig , så du skal være forsigtig når der arbejdes på det

Du skal bruge: .
Hårdttræ skrivebord .
Tæppe.
Skruetrækker .
Lommelygte .
Container .
Sikkerhedsbriller .
Ansigtsmaske .
Rag .
Kan under tryk ilt .


1 .
Arbejdet med en hårdttræ eller plastic-toppet skrivebord med rigelig mængder af plads . Må ikke arbejde på toppen af tæpper . Dette vil øge chancen for statisk elektricitet , potentielt skadeligt for følsomme skærm komponenter .
2 .
Sluk for computeren . Afbryd skærmen fra den stationære computer , den elektriske strøm kilde , og fra eksterne enheder , såsom en mus eller et tastatur . Lad skærmen til at sidde i et par timer for at mindske risikoen for elektrisk stød fra akkumulerede elektriske ladninger .
3 .
Anbring computerskærmen ansigtet nedad på en klar , flad overflade . Placer et tæppe eller blødt håndklæde under den for dæmpning .
4 .
Tag forankring skruer omkring kabinettet på skærmen skærmen ved hjælp af din skruetrækker . Brug en lommelygte , hvis du har problemer med at finde skruerne . Det nøjagtige beløb af skruer intervaller , men der vil nok være en hel del . Placer skruerne indersiden af en klar plast eller glas beholder , da de er små .
5 .
Tag forsigtigt bagsiden af skærmen låget af . Dette vil kræve en lidt vrikke , men ikke væsentlig kraft . Hvis det gør modstand, er der sandsynligvis en skrue dig overset .
6 .
Sæt på din sikkerhedsbriller og ansigtsmaske . Blast enhver snavs og støv med tryk kan af ilt . Glassene og ansigtsmaske vil sikre dig mod luftbårne støv .
7 .
Rengør plastkappe grundigt ved hjælp af en klud fugtet med vand . Lad det lufttørre . Eller brug dåse trykluft til at fremskynde processen .
8 .
Saml computerskærmen . Rengør displayet med en ren klud for at slippe af støv på overfladen . Tilslut skærmen til bundkortet og tilslut enhver anden computer hardware . Sæt computeren tilbage til sin strømkilde .

gode råd og advarsler


  • Brug vand til at rense computerskærme . En computerskærm kan have refleksfri og /eller antistatisk film . Anvende produkter, der har en syre , alkohol , eller alkalisk rengøringsmiddel , fortynder , benzen eller groft eller antistatiske stoffer kan ødelægge din skærm .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan sætte i blæk til en HP Deskjet D2360 printer     

    Kommentarer

    Code:
    change