hvordan du foretager fejlfinding en Epson 4000

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-27

Epson Stylus Pro 4000 producerer både monokromatisk og fuld-farve udskrifter med flydende blæk . Blækket er indeholdt i blækpatroner , der bevæger bredden af printeren i en forsamling kaldes patron transport . Printeren indfører papir gennem sit indre ved hjælp af et komplekst system af ruller , koordinere bevægelsen af papir og blækpatroner »fine spray til at udskrive dokumenter præcist . Hvis du opdager problemer med driften af printeren , skal du foretage fejlfinding af problemet med henblik på at nå frem til en resolution eller vurdere, om printeren skal til eftersyn .

Du skal bruge:
Vatpinde
. Vand .

printeren ikke Pick Up Papir


1 .
Fjern alt papir fra printerens papirbakken og blæser igennem for at sørge for Det er ikke hænger sammen . Genindlæse papir i skuffen , og juster papirstyrene , så de sidder på randen af papiret .
2 .
Fjern papiret i papirbakken , hvis du stadig oplever problemer . Tag fat i begge sider af papirbakken fast og trække det ud af sit slot i printeren , derefter indstille skuffen til side .
3 .
Wet en vatpind ned med vand , og brug derefter podepinden til at rengøre lysegrå rullerne . Start med at rense det område, som ruller , der ikke er beskyttet af rullerne «dækker over.
4 .
Tryk på " V " -knappen på printerens kontrolpanel til at rotere rullerne . Fortsæt med at rengøre og drej rullerne , indtil du har renset begge ruller helt .
5 .
Vent rullerne tørre helt . Indsæt papirbakken og ilæg papiret

" Service Request 00. 010. 004-000101D " . Viser om printeren


1 .
Tryk printerens " Power " knappen for at slukke det , og tag netledningen ud. Løft printerens topdæksel at eksponere patronen transport indersiden.
2 .
Træk på printerens patron vogn fanen , og sørg for det er trukket helt væk fra vognen . Skub ned på printerens knivbladet til gratis transport helt .
3 .
Tag fat i patronen transport forsigtigt , og skub vognen til venstre . Tjek det område , hvor vognen sad og fjerne eventuelle små papirlapper til stede .
4 .
Luk printerens topdæksel , og sæt netledningen tilbage i. Tryk på " Power "knappen for at tænde printeren .


Previous:nothing Next:hvordan man kan kopiere DVD’er til en MPEG4 

Kommentarer

Code:
change