hvordan du installerer elektrostatisk overførselsbæltet på en HP 2600

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-06

Udskiftning af elektrostatiske overførselsbæltet ( ETB ) er normalt påkrævet , når oplever problemer med billedkvalitet på din printer . Det mest almindelige problem er en gentaget fejl på dine billeder fordelt omkring 2 inches fra hinanden . Udskiftning kan være lidt tidskrævende , men formentlig er at foretrække frem for afskalning ud penge til en ny printer

Du skal bruge: .
Phillips # 2 magnetiseret skruetrækker ( 152 mm , eller 6- tommer , aksel )
. Lille flad skruetrækker .
Lille nål-næse tænger .


1 .
Sluk maskinen og træk stikket ud. Fjern alt papir fra papirbakker . Åbn frontpanelet , og træk tonerkassetten langsomt ud , indtil fri af maskinen . Sted på en plan overflade . Træk bakke 2 ud omkring 6 inches .
2 .
Fjern to skruer fra højre dækning af maskinen . Den første skrue er placeret under løftehåndtag Nederst i midten af højre side , og den anden skrue er et par inches under det område, hvor netværkskablet stik i. Tag en skrue i venstre side . Denne ene er placeret under den løftehåndtag Nederst i midten af venstre side af maskinen .
3 .
Slip højre sidedæksel fane placeret på indersiden af frontdækslet på højre side omkring midtvejs op af printeren . Forsigtigt sno forkanter den rigtige dækning til at fjerne det . Fjern den venstre sidedæksel ved at løfte den væk fra venstre side af maskinen . Du kan bruge en lille flad skruetrækker til at lirke op et slot på den forreste nederste venstre del af printeren. Det er placeret under frontdækslet og ville have været skjult bag den venstre side , hvor bakke 2 lukker , hvis vi ikke havde åbnet den i trin 1 .
4 .
Klem den hvide linket håndtag på venstre side af forsiden for at frigøre den venstre side af overførselsbæltet. Fjern skruen til plastic fangst på højre side af forsiden , og fjern derefter plastik fangst . Løft ETB væk fra frontcoveret , og skub det op mod rammen af printeren for at lukke det .
5 .
Fjern den lille sorte kabeldækslet på forsiden til venstre på printeren ved at fastgøre det ud af stedet . Fjern grundstødningen skruen fra ETB selen placeret på den nederste højre del af venstre side af maskinen . Træk den hvide ledning indehaveren ved at skubbe den op, derefter forsigtigt trækkes ud ETB stikket .
6 .
Fjern en skrue fra både venstre og højre side hængsel knaster . Disse er placeret på deres respektive sider mod fronten af printeren og afstemt med de hængende hoveddøren dækning . Fjern hængsel cams hjælp af et par nåle-næse tænger . Løft gamle ETB ud af printeren .
7 .
Ret hver foden af ETB med deres respektive hul . Sikker sat i højre side først , derefter til venstre, for at installere din nye ETB . Gentag trin 1 til 6 i omvendt rækkefølge for at sætte maskinen sammen igen .

gode råd og advarsler


  • aldrig arbejdet på noget elektrisk uden for strømmen og afbrudt .


  • Previous:nothing Next:funktionerne i en breadboard     

    Kommentarer

    Code:
    change