hvordan du opdaterer MMS audio controller

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-29

En MMS- audio controller er en særskilt lydkort installeret i en computer eller lyden chip på en computers bundkort . MMS audio controller håndterer kommunikation mellem en computer og kortet eller chip . Audio -controllere bruge enhedsdrivere til at løse problemer med kompatibilitet , tilføje understøttelse til software eller hardware konfigurationer og for at tilføje funktioner til lydkort . Brug en gammel eller problematisk driver kan forårsage problemer med en computers lyd , som ikke spiller i et bestemt program eller ned til computeren, når du prøver at afspille musik .
1 .
Klik på " Start ". Højreklik på " Denne computer " ikonet . Vælg "Egenskaber "," Hardware "og " Enhedshåndtering ".
2 .
Klik på " lyd, video og spil . " Højreklik MMS audio controller , og vælg " Opdater driver ". Klik på " Næste ". Tillad Windows at søge sin chauffør database for opdaterede drivere .
3 .
Gå til lydkortet , bundkort eller computer producentens hjemmeside . Gå til download sektionen og se efter opdaterede lydkort drivere . Download drivere til din computer , hvis du finder en opdatering .
4 .
Dobbeltklik på den downloadede fil . Følg anvisningerne på skærmen for at gå gennem installationen af driveren . Generelt du vælger en installation placering, er enige om at licensaftalen og klik på " Næste " , indtil installationen er færdig . Genstart computeren .


Previous:nothing Next:hvordan man konfigurerer en parallel printer 

Kommentarer

Code:
change