hvordan du opgraderer computergrafik

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-29

Afhængigt af den computer, du har grafikken du ser på skærmen kan være mindre end ønskeligt . Ikke alle computere er designet til den absolut flotteste video og grafik , fordi det vil øge omkostningerne , og de fleste mennesker vil gøre bøde med en gennemsnitlig grafik . Hvis du imidlertid er til at se HD- film eller bare vil have den flotteste effekter, du kan få på din computer , så nogle ændringer kan forbedre det, du ser på skærmen

Du skal bruge: .
Grafikkort
. Monitor .
Skruetrækker .


1 .
Køb en ny video -kort. Tjek din computer eller bundkort manual for at afgøre, hvilken type skærmkort vil passe ind i din computer . Køb et skærmkort , der har højere kvalitet grafik og mere installeret hukommelse . Du vil få at se specifikationerne for udskiftning kortet til at bestemme kvaliteten . Hardware review sites som f. eks CNET. com kan hjælpe dig med at bestemme kvaliteten af et grafikkort.
to .
Åbn din computer sag og fjerne de nuværende skærmkort . Videokortet vil sandsynligvis blive skruet ind i sagen . Skru kortet og derefter løfte det ud af åbningen . Sæt det nye kort i slot og skru det på plads .
3 .
Luk computeren og genstart . Indsæt driver -cd i drevet og gå til de chauffører, når du bliver bedt af operativsystemet . Vælg den chauffører og lade computeren fuldføre installationen .
4 .
Erstat din skærm med et bedre . Mange skærme er ikke designet til kvalitetsoplevelser , for at få et bedre billede, du bliver nødt til at købe en skærm af højere kvalitet . Vælg en skærm , der har en høj kvalitet input såsom en HDMI- forbindelse , men sørg for dit videokort understøtter , at så godt .


Previous:nothing Next:hvordan man kan genvinde harddisk data gratis 

Kommentarer

Code:
change