hvordan du synkroniserer en bluetooth headset med en pc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-09

Et Bluetooth headset giver mulighed for en trådløs forbindelse til din computer og kan konfigureres til at arbejde med mange VoIP og videokonferencer udbydere . Når en computer og et headset er blevet synkroniseret til at arbejde sammen , kan de blive tilsluttet på et senere tidspunkt ved at dreje på headsettet , når inden for rækkevidde af din computer .
1 .
Tænd din Bluetooth- headset og sætte det i " pairing mode ". " Der henvises til headsettet brugsanvisningen for den korrekte måde at placere enheden i parringstilstand .
2 .
Klik på "Min Bluetooth Places ", der ligger på skrivebordet eller i " Denne computer "eller " Computer " i menuen .
3 .

Vælg " Find nærheden Bluetooth -enheder . " Alternativt kan du højreklikke på Bluetooth ikonet i systembakken , og vælg det på listen over indstillinger.
4 .
Klik på Bluetooth- enhed i det vindue , der vises . Højreklik på ikonet og vælg " Pair Device "fra listen af muligheder . Du vil blive bedt om at indtaste en adgangskode til headsettet . Hvis du aldrig har sat en op , standard password er " 0000 . "
5 .
Ciick " OK " for at synkronisere enheden med din computer og parringen vil være komplet . I de fleste tilfælde , vil enheden automatisk forbindelse til computeren til øjeblikkelig brug . Hvis det ikke gør det, skal du højreklikke på headsettet ikon i "My Bluetooth Places " og vælg " Connect ". Alternativt kan du bruge " Quick Connect " funktion i Bluetooth -ikonet i systembakken .


Previous:nothing Next:Sådan deaktiverer musemåtten på en dell bærbar 

Kommentarer

Code:
change