hvordan du tilslutter en Sony Vaio til et tv via HDMI

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-26

High Definition Multimedia Interface , mest kendt som HDMI , er den elektroniske industri standard for high-definition audio /video input og output til high-definition -enheder . HDTV , HD -skærme , laptops og andre high- definition skærm enheder understøtter HDMI . Sony Vaio FZ -serien bærbare computere er den første af de Vaio mærke, der tilbyder HDMI udgang , som kan bruges til at forbinde den bærbare computer til en HD- skærm eller HDTV via HDMI -indgang porte findes på disse enheder

Du skal bruge: .
HDMI -kabel .


1 .
Sluk for både Sony Vaio laptop og HDTV .
2 .
Slut den ene ende af HDMI-kablet til HDMI udgang på Sony Vaio laptop .

3 .
Slut den anden ende af HDMI- kablet til HDMI-indgangen porten på HDTV .
4 .
Tænd både den bærbare computer og TV'et. Højreklik på en tom plads på skrivebordet og vælg " Screen Resolution " fra den menu, der popper op .
5 .
Klik på skærmen mærket "2 " nær toppen af vinduet . Dette svarer til dit tv . Sæt skærmopløsningen til dit tv ved at klikke på drop-down menuen ved siden af " resolution. " Tjek dit tv instruktionsbog for at finde den beslutning , hvis du er usikker .
6 .
Klik på drop-down menuen ved siden af " Flere skærme "for at vælge , om du vil have duplikeret displayet , forlænget , eller kun vises på enten tv eller bærbare computer -skærmen .
7 .
Tryk på " Input " knappen på dit TV-fjernbetjeningen , og navigere til en af de HDMI indgange for at se computeren display .


Previous:nothing Next:hvordan man åbner den cd -drevet på en iMac G4 

Kommentarer

Code:
change