hvordan du udskifter C5500 tromlen

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-21

Alle printere og kopimaskiner kommer med kunden udskiftelige enheder , der er designet til at blive installeret af brugeren i en minimal mængde tid . Tromlen og toner enheder på Oki C5500 er eksempler på kunden udskiftelige enheder . Udskiftning dem begge på samme tid er den bedste måde at sikre den optimale kvalitet på din printer
1
Tryk på. dækslet udløserknap placeret øverst til venstre på printeren , når den står overfor forfra for at åbne topdækslet . Vær opmærksom på placeringen af hver farve tonerkassette .
2 .
Løft hele toner /tromle enhed af den farve, du har brug for udskiftet ved hjælp af en hånd på hver side af enheden, og trække det langsomt op , indtil det er fri af printeren chassis . Kassér den i henhold til hvad dine lokale regler kræver det.
3 .
Fjern hvid tape fanen ud ny tromle . Fjern papiret arket, og derefter den klare plastfolie , som beskytter den grønne tromlen. Fjern silica pack, hvis det er til stede . Placer den nye tromme i maskinen , så den orange del vender opad , og foråret er på venstre side . Fjern den orange tromlen segl .
4 .
Installer den nye tonerkassette ved at skubbe det på en 45- graders vinkel ned mod fjederen på den venstre side af tromlen. Nederste højre ende af patronen , indtil det sidder fast på tromlen . Tryk op på det farvede låse knappen på højre side af enheden , du lige har udskiftet .


Previous:nothing Next:hvordan man bruger en HP CP 1700 

Kommentarer

Code:
change