hvordan du udskifter bundkortet på Windows

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-23

Udskiftning af et bundkort betyder ikke, du bliver nødt til at erstatte dit operativsystem. Windows ligger på harddisken , ikke bundkortet . Så hvis du skal udskifte et bundkort og fastholde gamle drev , vil dit styresystem stadig være installeret . Selvom du måske nødt til at genaktivere Windows til at fungere på en anden bundkort . Hvis computeren blev leveret med Windows præ-installeret , kan du købe en kommerciel kopi til brug sammen med din nye bundkort

Du skal bruge: .
Elektrostatisk udladning ( ESD ) håndledsrem .
Magnetiske skruetrækker .

Adgang Bundkort


1 .
Luk computeren ned og afmontere alle eksterne ledninger .
2 .

Åbn din computer sag . Der vil formentlig ske med skruer på bagsiden af det tilfælde af at du bliver nødt til at løsne , før du fjerner sidepanelet .
3 .
Ground selv elektrisk med en ESD håndledsrem , der tillægger en umalet metaloverflade inde i computeren .
4 .
Label hver ledning og stik , der sættes ind i bundkortet , så tag dem fra bundkortet . Dette vil hjælpe dig , når du er nødt til at genoprette ledningerne ind i det nye bundkort .
5 .
Fjern kortene fra alle ekspansion slots på bundkortet . Du skal nok nødt til at fjerne skruer fra bagsiden af kortene , der holder dem til bundkortet .
6 .
Fjern optiske drev , harddiske og andre komponenter , hvis de forhindrer din adgang til bundkortet .

Udskift Bundkort


1 .
Skru skruerne, der holder bundkortet i sin sag og løfte bundkortet ud af computeren .
2 .
Tag computeren I /O- panelet , hvis udskæringer ikke matcher porte på din udskiftning bundkortet .
3 .
Installer en CPU og køleplade om udskiftning bundkortet hvis de ikke allerede er installeret . Du vil have bedre adgang med bundkortet uden for computeren . Du kan også vælge at installere RAM på bundkortet , inden det er installeret .
4 .
Placer udskiftning bundkortet ind i sagen og sikre det med de skruer , der blev fjernet fra den gamle bundkortet .
5 .
Installer I /O- panelet , der fulgte med den nye bundkort , hvis det er nødvendigt .
6 .
Line op bundkortet huller med tilfældet modsætninger , skub forsigtigt de eksterne porte gennem I /O- panelet og installere de skruer , der holder bundkortet i deres modsætninger .
7 .
Geninstaller alle komponenter og add-on kort, blev fjernet fra den gamle bundkortet . Også igen alle strøm og data kabler , der kræver forbindelse til bundkortet .
8 .
Luk sagen og tilslut alle eksterne ledninger .
9 .
Genstart computeren, og indtast System BIOS ved opstart for at sikre, at BIOS er konfigureret til CPU'en om udskiftning bundkortet .


Previous:nothing Next:hvordan man løser en HP 1100 printer problem 

Kommentarer

Code:
change