hvordan du udskifter hk m7067c hd

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-28

HP m7067c er en Media Smart computer er beregnet til brug i hjemmet . MediaSmart Computeren bruger en speciel medie-orienterede Windows -operativsystem for at lette tjener mediefiler til alle computere og enheder på dit hjemmenetværk . Mediefiler , især film -filer , kan tage en masse plads , som du samle indhold sammen på serveren . Du kan erstatte harddisken i HP m7067c at få ekstra lagerplads til alle dine filer

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
. Kompatibel harddisk .


1 .
Luk din MediaSmart server . Fjern strømkablet og de perifere kabler fra bagsiden af sit edb- sagen .
2 .
Fjern fingerskruer på højre side af MediaSmart computeren . Skub sidepanelet tilbage . Tryk de tre frontpanelet faneblade nær den forreste del af kabinettet . Fjern frontpanelet .
3 .
Skru skruerne på drevbåsen . Fjern tilslutningskabel . Fjern SATA eller IDE -kablet og strømkablet fra bagsiden af harddisken . Du skal muligvis trykke på midten af stikkene til at fjerne dem fra drevet.
4 .
Fjern skruerne er placeret i den forreste af drevbåsen . Skub hele harddisken kabinet ud af computeren ved at trække i drevbåsen fanen . Skru de fire skruer på harddisken . Sætte den gamle harddisk til side .
5 .
Placer den nye harddisk ind i drevbåsen . Fastgør den med de fire drevbåsen skruer . Skub drevbåsen tilbage i HP MediaSmart m7067c . Bugten klik, når den er på plads . Skru den forreste drev skruer på plads for at sikre anlægget .
6 .
Slut drevet lavvandskabelsystemer og skru den på plads . Tilslut IDE -eller SATA kabel og strømstikket til din nye harddisk .
7 .
Flugt hullerne på front panel med sagen faner . Tryk på huller i fanerne indtil frontpanelet snaps på. Skub sidepanelet på computeren . Sæt strømkablet og periferiudstyr i HP m7067c .


Previous:nothing Next:hvordan man etablerer en anden skærm for en Acer Aspire One 

Kommentarer

Code:
change