hvordan du udskriver befordringspligtige etiketter på en zebra 2844

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-06

Udskrivning af en porto label fra dit hjem er ikke kun praktisk , men det kan også spare dig tid og penge . Tracking er generelt følger med denne online service og online satser er billigere end de satser på din lokale United States Postal Service ( USPS ) . Hvis du kender vægten af din pakke , og har adressen , kan du hurtigt og nemt udskrive en porto label med din Zebra printeren

Du skal bruge: .
USPS konto
Skala.
Syerske blød målebånd .


1 .
Log ind eller tilmeld dig for en konto på USPS hjemmeside . Indtast " Returadresse " oplysninger , herunder din e-mail og telefonnummer , hvis det er relevant . Check " Get Track Bekræft meddelelser via e-mail , " hvis det ønskes. Vælg " Shipping fra ZIP Code " eller indtaste et nyt postnummer i feltet . Check " Gem i Adressebog "for at gemme din postadresse . Klik på " Zip Code Lookup "linket for at finde en postnummer , hvis nødvendigt.
2 .
Gennemfør " Delivery Address " del af formularen . Inkluder en e-mail adresse og kontrollere de " Advisér modtageren af shipping , via e-mail Ship Anmeldelse "for at lade modtageren vide, hvornår det er afsendt . Check " Gem i Adressebog "for at tilføje denne adresse til fremtidig brug .
3 .
Pak pakken . Forsegle det med tape , som om det ville blive sendt . Vejer det ved hjælp af dit omfang eller ved at tage den til dit lokale postkontor eller andre mailing facilitet . Indtast vægten , herunder pounds og ounces, i de relevante felter på USPS hjemmeside .
4 .
Mål længden og omkreds af din pakke . ( Se Tips sektion for en definition af omkreds . ) Enter " Ja , Nej eller Ikke Sure " til dette spørgsmål: " Er din pakke større end 84 inches i længden og omkreds og /eller mere end 1 kubikfod ? " Spørg din forsendelse mulighed for at finde ud af det tidspunkt, hvor USPS eller andre steder lukker for at vælge den korrekte Shipping dato . Vælg en shipping datoen for op til tre dage ved at trække ned til den ønskede dato . Vælg " Express Mail Hold til afhentning i Post Office , " hvis det ønskes.
5 .
Forsikring din pakke ved at indtaste mængden af forsikring i det pågældende felt , hvis det ønskes . Klik på " Fortsæt " nederst til højre side af skærmen .
6 .
Vælg en af de tilgængelige måder at sende din pakke . Bemærk leveringstiden og gældende gebyrer . Gør din Zebra 2844 printeren . Sørg for , at det er klar til at udskrive , før du fortsætter . Klik på " Fortsæt " nederst til højre på siden .
7 .
Klik på " Rediger Printerindstillinger " i afsnittet Printer . Klik på " Label Printer ". Træk ned til Zebra LP2844-Z eller Zebra TLP 2844 og klik på " Gem ". Vælg den udskrivningsindstillinger på din printer til at ændre printerindstillinger. Klik på " Udskriv Label " og vente på etiketten for at fuldføre udskrivning . Klik på " OK " efter etiketten helt har udskrevet eller klik på " Annuller " for at forsøge at udskrive etiketten igen .

gode råd og advarsler


  • Omkreds er afstanden måles omkring den tykkeste del af pakken . Du vil sandsynligvis bruge en syerske blød målebånd for at få en præcis måling .


  • Previous:nothing Next:hvordan du fjerner dæksler til monitorer     

    Kommentarer

    Code:
    change