hvordan du udskriver en open source pdf

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-30

Oprettet af Adobe Systems i 1993 , Portable Document Format filer , eller PDF for korte , er blevet et af de mest udbredte dokumentstandarder i computing . Mange tekniske manualer og online-dokumenter gemmes som PDF -filer , så de kan åbnes på alle maskiner , uanset hvilken software der kører på computeren . Udskrivning af et PDF -fil ved hjælp af open source software er en nem proces , der kun kræver at du klikker på et par knapper

Du skal bruge: .
Sag
Skruetrækkere .
Tænger .
Strømforsyning ( PSU ) .
Bundkort .
Central Processing Unit ( CPU ) .
Random access memory ( RAM ) .
Mus .
Tastatur .
Monitor .
Harddisk .
CD /DVD -drev .
Operativsystem .
Valgfri hardwarekomponenter .
Drivere.
Modem.


1 .
Kontroller, at printeren er sluttet til din computer . Hvis det ikke er , så gør det nu .
2 .
Dobbeltklik på din PDF -fil . Dette vil åbne din PDF i computerens PDF -læser . I sjældne tilfælde vil du blive mødt med en lille Windows-kasse beder dig om at vælge det program med til at åbne din PDF -fil . Du skal blot vælge PDF-software på din computer ( sandsynligvis Adobe Reader ) og klik på " OK ".
3 .
Klik på " Udskriv " knappen inde i din PDF reader . I næsten alle PDF -læsere på denne knap er mærket med et billede af en printer . Du kan også vælge "Print "fra menuen "Filer" .
4 .
Gennemgå og justere din udskriftsindstillinger efter behov . Når du er færdig , klik på " OK "eller " Udskriv " (afhængigt af softwaren) for at udskrive filen .


Previous:nothing Next:hvordan man kan opdatere driveren på en Marvell Yukon 88e8001 

Kommentarer

Code:
change