hvordan man bruger en HP CP 1700

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-21

HP CP1700 Printeren kan producere både sorte og hvide såvel som farvetoner dokumenter på en lang række medietyper . Printeren bruger ink-jet -teknologi, sprøjtning flydende blæk i fine dråber på siderne , når de passerer gennem indersiden af printeren . Printeren indfører papir fra en af tre input papirbakker . To af skufferne er placeret i bunden af printeren og foder papir automatisk ind i printeren , mens den tredje bakke , der er designet til medier for tyk til de to andre bakker , ligger i den bageste af printeren .

Automatisk duplex


1
Tænd printeren og computeren . . Læg papir i nogen af printerens papirbakker og justere bredden guider til størrelsen af papiret .
2 .
Klik på Windows eller " Start " knappen på computerens skrivebord , og klik på " Printere ". Højreklik på CP1700 ikon og klik på " Egenskaber ".
3 .
Find og klik på fanebladet " Funktioner "og klik på knappen mærket " avancerede funktioner . " Klik på pull -down menu mærket " Document Options " og vælg " To-sidet udskrivning ( dupleks ) "fra listen .
4 .
Klik på et af margenen muligheder i det vindue , der popper op , og derefter klikke på " OK " knappen . Klik på " Automatic "-boksen , så en check -mark vises i det .
5 .
Klik på " OK " knappen to gange for at lukke både åbne vinduer . Åbn dit dokument og vælg "Udskriv " mulighed for at udskrive på begge sider af papiret .

manuelt Fodring Papir


1 .
Tænd printeren og computeren og gøre det muligt for printeren at afslutte sin warm-up procedurer . Åbn printerens bageste feed dør .
2 .
Åbn det dokument , du ønsker at udskrive . Klik på "Fil "øverst i vinduet , vælg derefter " Udskriv " og sørg for at CP1700 er valgt i pull -down menuen øverst i vinduet Udskriv .
3 .

Klik på " Egenskaber " knappen i vinduet , lancering af en dialogboks . Find afsnittet hedder " Paper Bakke "og klik på " Rear Manuel Feed " i pull -down menu .
4 .
Vælg den mediestørrelse, du vil udskrive på i pull-down menuen mærket " Papirstørrelse. " Klik på " OK " -knappen for at gemme dine indstillinger , derefter på " OK "knappen i vinduet Udskriv sende udskriftsjobbet til printeren .
5 .
Sæt den nederste ende af medier i den manuelle arkføder på bagsiden af printeren med udskriftssiden opad . Stop indsættelse mediet i printeren , når rullerne begynde at trække medier i printeren .


Previous:nothing Next:min HP Compaq dvd afspiller vil ikke arbejde 

Kommentarer

Code:
change