hvordan man etablerer et trådløst desktop -kort

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-18

Desktop computere kan oprette fjernforbindelse til internettet ved at installere en trådløs adapter , eller en Peripheral Component Interconnect ( PCI ) kort . Denne mulighed vil tillade dig at bruge det trådløse netværk og giver dig alsidighed i computer placering . Du kan få adgang til internettet uden besværet med kabler og ledninger-og et telefonstik er unødvendig . Dette projekt kan gennemføres med et par værktøjer og elementer

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
. Trådløs router .
Trådløs adapter , Peripheral Component Interconnect ( PCI ) .


1 .
Erhverve en trådløs router og PCI adapter til at forbinde din stationære computer til et trådløst netværk .
2 .
Klik på " Start " menuen og vælg " Luk " for at slukke skrivebordet. Løsn skruerne på computerens tilbage tilfældet med en stjerneskruetrækker . Træk dækslet .
3 .
Undersøge de rektangulære åbninger i computerens bundkort , som er der, hvor PCI -kort vil blive installeret . Find en tilgængelig åbning . Frigør ubrugt enheder fra de slots , hvis det er nødvendigt , for at gøre plads til kortet . Fjern metalpladen fra åbningen 's åbning med en flad skruetrækker . Skub kortet ind i rummet og skub metalpladen på plads igen .
4 .
Tilslut den trådløse router i en stikkontakt , og tryk på " on " -knappen . Skru kablet ind i den rigtige udgang på routeren . Kig på forsiden af routeren til at sikre, at alle lysene er tændt.
5 .
Skub den cd, der fulgte med PCI kortet i computerens diskdrev . Softwaren vil installere det trådløse kort drev på skrivebordet . Grundigt følg anvisningerne , der dukker op på skærmen .

gode råd og advarsler


 • Abonner på en Internet- udbyder ( ISP ) til at forbinde din stationære computer online .
 • Bær en anti-statisk håndledsstrop , hvilket vil forhindre computeren i at modtage en statisk opladning og beskadige harddisken .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan udføre fejlfinding på en Memorex ekstern dvd -brænder   

  Kommentarer

  Code:
  change