hvordan man kan identificere skærmkort bios opdateringer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-25

Grafikkort er den væsentlige del af din computer, medmindre du bare vil have en glorificeret elektronisk boks . Som de fleste hardware i din computer , kan der komme et tidspunkt, hvor du har brug for at opdatere firmwaren eller BIOS for en enhed. VGA -kort bliver opdateret ofte for at holde trit med gaming industrien og andre grafiktunge programmer . At lære at blinke et VGA- kort BIOS vil vise sig uvurderlig for dig

Du skal bruge: .
backup drev
. Anti-virus software .
Beskyttende hylster .


1 .
Find modelnummeret på dit grafikkort ved at trykke på Windows -tasten sammen med " R " tasten på samme tid for at få Kør kommando . Skriv " dxdiag " i " Open "-feltet og tryk på " Enter ".
2 .
Klik på " Vis " fanen i DirectX Diagnostic Tool vindue . Nedskrive de viste oplysninger i " Device " og " Drivers " sektioner . Find producentens websted og besøge support side på webstedet .
3 .
Find dit modelnummer under support-side , og kontroller for at se om der er nogen officielle opdateringer , driver , firmware og BIOS downloads . Download filen og vente til den er færdig downloadet . Køre programmet , indtil det er fuldstændig og udfør derefter en genstart af systemet .
4 .
Læg op til DirectX Diagnostic Tool igen og se, om der er sket ændringer i " Device " og " Drivers " sektioner . Husk at søge under " Display " fanen .

gode råd og advarsler


  • Brug tredjemand filer effektivt kan ugyldiggøre din garanti .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan lave en ekstern hd     

    Kommentarer

    Code:
    change