hvordan man kan lukke ned for at reparere en Compaq R4000

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-10

Compaq R4000 er en bærbar computer med en 15,4-tommers skærm og en 60- gigabyte harddisk . Det kan let transporteres mellem et kontor og hjem , det er designet til at surfe på internettet og gemme vigtige filer som forretningsdokumenter og andre medier . Det fungerer ved hjælp af Windows XP . En funktion af XP er evnen til at Systemgendannelse, som kan nulstille din bærbare computer til en tidligere indstilling , og det kan være nyttigt , hvis du har brug for at vende effekten af virus eller anden malware
1 .
Klik på " Start " i nederste venstre hjørne af skærmen . Klik på " Alle programmer ", skal du rulle til " Tilbehør " og musen over " System Tools ". Vælg " Systemgendannelse " valgmulighed .
2 .
Vælg den indstilling, der siger " Gendan min computer til et tidligere tidspunkt . " Dette vil bringe en kalender display .
3 .
Vælg en dato i kalenderen , når du kender din bærbare computer var ikke oplever nogen problemer . Klik på " Næste " for at afslutte processen . Din computer vil lukke ned og genstarte under de indstillinger, du har valgt .

gode råd og advarsler


 • Systemgendannelse automatisk genstarter computeren , så du behøver ikke at lukke den ned manuelt .
 • Sluk din computer , mens de udfører en systemgendannelse kan beskadige harddisken .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan reparere en Dell Inspiron 6000   

  Kommentarer

  Code:
  change