hvordan man kan montere en Bose Companion 2

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-12

Bose Companion 2 er designet til at opgradere lyden fra konventionel skærm eller computer lyd . Udnytte påhængsmotor højttalere med separat volumenkontrol , Companion pakken gør alt for at forenkle forbindelser til en computer . Forbedring af desktop lyd giver en potentielt mere interessant og præcise lytteoplevelse , alle med et minimum af installation dygtighed som en kerne nødvendighed . Alt, der kræves , er en stationær computer eller bærbar med en lyd -eller hovedtelefon udgang jack

Du skal bruge: .
Bose Companion 2 højttalersystem .


1 .
Adgang til bag på pc'en tårnet eller laptop . Find den lydudgang eller hovedtelefoner 3,5 mm lydstik .
2 .
Sæt den medfølgende RCA-stik i højttaleren i besiddelse af RCA audio stikkene. Sæt de røde og hvide ende af den medfølgende RCA stik i højttaleren , og 3. 5mm ende af samme kabel ind i lyd-eller udgang til hovedtelefoner stikket på pc'en .
3 .
Sæt andre Bose højttaler i stikket mærket " Til venstre højttaler . " Begge Bose -højttalere er nu forbundet til pc'en .
4 .
Skub dækslet af AC- adapter . Sæt stikket i bagsiden af den højre højttaler , så slutte adapteren i stikkontakten . Tryk på " Power " knappen for at tænde for systemet.
5 .
Sæt hovedtelefoner audio stik i frontpanel den højre højttaler , hvis hovedtelefonstik bruges på bagsiden af PC til injicere lyd i højttaleren pakken .


Previous:nothing Next:hvordan man kan optage film til en pc 

Kommentarer

Code:
change