hvordan man kan opgradere en CPU processor

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-07

Opgradering af Central Processing Unit ( CPU ) på din computer kan være afsluttet i løbet af få minutter . CPU processor er ansvarlig for behandling af oplysninger, som den af edb-programmer via operativsystemet for at gøre de nødvendige beregninger for at køre programmet og sende de nødvendige oplysninger til korrekt områder af computeren . Som edb- programmer stigning i kompleksitet , behovet for flere CPU-hastighed og magt bliver nødvendig . Vil du ønsker at opgradere processoren til at holde trit med efterspørgslen . Du kan opgradere processoren selv , så du sparer tid og penge

Du skal bruge: .
Skruetrækker
Termisk sammensatte .
Små sprøjte .
Latex handske .


1 .
Tag computerens netledning ud af stikkontakten , før du opgraderer CPU processor . Træk den anden ende af ledningen og kabler til alle tilsluttede ydre enheder fra bagsiden af computeren sagen , så du kan flytte den til dit arbejdsområde til demontering .
2 .
Bestem om computerens låg er fastgjort med skruer i ryggen af sagen , eller om det kan fjernes ved håndkraft uden brug af værktøj . Løsn skruerne med en skruetrækker , hvis det kræves , og skub coveret fremad for at fjerne det fra sag , hvori dækslet af vejen .
3 .
Find den varme-sink fan, der er tilsluttet til bundkortet , og fjern strømstikket fra bundkortet . Fjern skruerne på varme-sink blæser med en skruetrækker og løft blæseren væk fra bundkortet . Sætte det ned af vejen .
4 .
Løft håndtaget på siden af CPU chip og løft CPU chip ud af bundkortet . Opgradere CPU ved at sætte en ny CPU chip i bundkortets stik . Skub og lås ned låsehåndtaget til at sikre den nye CPU .
5 .
Put et par små dråber af termiske sammensatte på toppen af CPU chip med en lille sprøjte og sprede sammensatte over toppen af den chip i hånden med en latex handske . Placer kølelegeme /blæser over toppen af CPU og erstatte skruer , der holder blæseren til bundkortet .
6 .
Sæt strømstikket fra kølelegeme blæser ind i bundkort . Skub dækslet over toppen af computeren sagen og sikre dækslet med skruer i ryggen af sagen ( eller i hånden , hvis der ikke værktøjer er nødvendige ) .
7 .
Sæt strøm ledningen ind i bagsiden af kabinettet , og sætte ledningen i stikkontakten . Sæt det perifere kablerne så godt.
8 .
Boot computeren op og kontrollere , at systemet kører korrekt med de nye CPU processor .

gode råd og advarsler


  • aldrig opgradere CPU processor , mens computeren er tilsluttet stikkontakten .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan rulle ved hjælp af en acer pegefelt     

    Kommentarer

    Code:
    change