hvordan man kan opgradere en HP pc

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-18

Opgradering en PC kan en billig måde at udvide den anvendelige levetid på computeren . Ajourføringen af visse komponenter , som f. eks random access memory og harddiskens kapacitet kan gøre det muligt for maskinen at arbejde mere effektivt , og gøre det muligt for brugeren at gøre mere med det

Du skal bruge: .
PC Modelnummer
PC specifikationer .

Forskning


1 .
Åben dine specifikationer ark . Hvis du ikke har en , kan du nemt finde en specifikationer ark på HP 's hjemmeside ved at søge efter dit modelnummer .
2 .
fastslå, hvilke komponenter du har . Kig op , hvor meget hukommelse du har , hvilken type det er , og det maksimale beløb dit bundkort vil rumme . Hvis du har yderligere kapacitet , tilsættes mere for at imødekomme det maksimale. Fire gigabyte er nu fælles .
3 .
Bestem hvor stor din harddisk er , hvilken type det er, og afgøre , om du har plads til at tilføje et ekstra drev . Du kan afgøre, om du har plads til et ekstra drev ved at åbne din sag , og leder efter din eksisterende harddisk . Der vil være yderligere slots til drev , som vil angive, hvor mange du kan annoncen .
4 .
afgøre, hvilken type skærmkort du har . Hvis du ikke har en , afgøre , om du har et slot til at tilføje et skærmkort . Dette er opført i specifikationerne liste til din PC. Du vil enten nødt til at finde en AGP -slot , eller en PCI-Express slot .
5 .
Med de oplysninger du har, kan du nu kigge efter de komponenter , du mener vil forbedre effektiviteten af dit system . Hvis du kører tør for lagerplads , se på harddiske . Hvis du har 1 GB eller mindre hukommelse , se på at øge amount. If dit mål er at spille nye pc -spil , se ind i en ny video -kort.

gode råd og advarsler


 • Ekstra hukommelse vil tillade dig at multitaske bedre .
 • Ekstra plads på harddisken vil give dig mulighed for at gemme flere data , og sikkerhedskopiere vigtige data . Populære drev i dag er mellem 750 og 1. 000 gigabyte .
 • En ny video kort vil give dig mulighed for at spille mere intens spil .
 • Alle pladser til komponenter passer kun på én måde , så det er ikke muligt at sætte den forkert.


 • Previous:nothing Next:hvordan du udskifter skærmen på en HP dv9005us   

  Kommentarer

  Code:
  change