hvordan man kan opgradere min PC133 SDRAM

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-24

SDRAM , eller synkrone dynamic random access memory , gemmer data din computer kræver for at køre sin åbne programmer . PC133 er SDRAM , der arbejder ved 133 megaherts . Ifølge PC World , hvis du ikke har nok af det , din computer bruger den langsommere harddisk , bogging ned dens ydeevne . Heldigvis hukommelse er en af de billigste komponenter til at opgradere . Hvis det er installeret korrekt, vil det forbedre din computers hastighed , når du skifter mellem flere programmer

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker .
Jordforbindelse rem .


1 .
Køb den rigtige mængde af PC133 SDRAM til dit bundkort slot . Computere typisk ikke kommer forudinstalleret med software , der giver disse oplysninger . Hvis du er usikker på størrelsen af dit bundkort hukommelse slots , høre en af de ressource linkene i slutningen af denne artikel for den korrekte mængde hukommelse til din computer .
2 .
Lukke computeren ned og afmontere det . Skru og fjern dækslet . Dette er normalt en af sine sidepaneler .
3 .
Sæt klip af grundstødningen gjorden til et stykke metal inde i computeren . Fastgør den anden ende til dit håndled , at det rører din hud . Dette sikrer, at du er jordet , og hjælper med at forhindre overførsel af statisk elektricitet på følsomme computerens komponenter .
4 .
Find din bundkortet hukommelse stik. Bundkortet er en udsat printkort . På det, vil du finde mindst én , selvom det ofte mere end én , hukommelse stik . Disse ser ud som lange tynde slots . Mindst én af disse har en SDRAM chip der allerede er installeret .
5 .
Find indhakket blandt metalbenene af din nye SDRAM chip . Denne hak svarer til et fremspring inde i din hukommelse slot , således at chippen kan kun installeres på én måde . Juster hukommelse i overensstemmelse hermed, at undgå kontakt med sin metalbenene som du gør det .
6 .
Placer hukommelse i sprækken og tryk forsigtigt lige ned , indtil du føler, at det klikker på plads . Skubbe på udløserhåndtag på begge sider af hukommelsen for at sikre de sidder godt fast .
7 .
Fjern grundstødningen strop og skrue Deres adgang panel tilbage på din computer .
8 .
Kontroller , at computeren genkender hukommelsen ved at sætte det ind og starte den op . Klik på " Start " i nederste venstre hjørne af skrivebordet . Vælg " Control Panel "og derefter " System ". Klik på fanebladet "Generelt ". Her computeren viser den mængde hukommelse installeret i øjeblikket.


Previous:nothing Next:spænding regulator vs overspændingsbeskyttelse 

Kommentarer

Code:
change