hvordan man kan rense en inkjet

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-15

Blækpatroner og inkjet printer hoveder kan blokere over tid . Dette er forårsaget af en blækpatron , der har tørret ud eller er blevet efterladt i printeren for længe . Mens blækket , der allerede er i patronerne og printhovedet vil holde sig frisk i lang tid , til sidst passager tørre ud og forårsage printeren til enten udskrive dårligt eller slet ikke . Hvis patronen er tæt på fuld , vil du ønsker at prøve at få det til at virke igen for at gemme patronen

Du skal bruge: .
sprit
Varmt vand.
Papir til at køre gennem printeren .


1 .
Betjen printeren ved hjælp af ren cyklus . Du kan få adgang til denne indstilling ved at køre printerens setup program eller starte printerens største software på din computer . Kør papiret igennem på det rene cyklus mellem seks og 10 gange , og se om udskriftskvaliteten forbedres .
2 .
Fjern printerpatroner og printhovedet ud af printeren ved at fastgøre dem ud af deres ramme forsigtigt . Sættetid blækpatronen og udskrive hoved i varmt vand , der forlader dem i vand natten over . Tør dem grundigt af . Installer blækpatronerne og printhovedet i printeren , og prøv at udskrive med dem igen . Du kan også prøve at bruge en ultralyd smykker rensemiddel til dette trin , hvis du har adgang til ¨¦n.
3 .
Fjern blækpatronerne , og udskriv hoved . Rens printhovedet og blækpatroner udgange med sprit . Brug en vatpind til at anvende alkohol, og rengøre tørret printer blæk. Lad dem tørre helt .
4 .
Installer blækpatronerne , og udskriv hoved . Betjen printeren på det rene cyklus et par gange . Udskriftskvaliteten bør forbedres væsentligt . Hvis blækket stadig ikke undvære korrekt , kan blækpatronerne skal udskiftes .

gode råd og advarsler


  • Brug af høj kvalitet blækpatroner til enhver tid kunne den bedste printerens ydeevne . Lad ikke tomme blækpatroner sidde i printeren i længere perioder , da dette kan tilstoppe skrivehovedet . Hvis langtidsopbevaring af printeren er nødvendig , fjernes blækpatroner og forsegle printhovedet med en lille plasticpose . Put et par dråber vand på printhovedet at holde det mod udtørring .


  • Previous:nothing Next:hvordan man opbygger en disk array     

    Kommentarer

    Code:
    change