hvordan man kan reparere en Dell Inspiron 6000

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-10

En Dell Inspiron 6000 er en bærbar computer med en letvægts ramme og bærbart design , der gør det nemt at tage den til kontor og hjem igen på forretningsrejser og på ferie . Ligesom alle computere , er Dell Inspiron 6000 modtagelige for virus og andre ondsindede programmer , som kan beskadige operativsystemet , i dette tilfælde Windows XP . Hvis dette sker , kan du udføre en systemgendannelse for at vende tilbage dit Dell Inspiron 6000 til de tidligere indstillinger , før problemet opstod
1 .
Klik på " Start "knappen i nederste venstre hjørne af skærmen . Klik på " Alle programmer "og derefter " Tilbehør ". Musen hen over "System Tools , "lokalisere og klik på " Systemgendannelse ".
2 .
Vælg " Gendan min computer til et tidligere tidspunkt " valgmulighed , og klik derefter på " Næste " knappen .
3 .
Brug kalenderen til at vælge en dag , hvor din Dell Inspiron 6000 var i orden ordentligt , før de problemer , du oplever begyndte .

Tips og advarsler


 • Udførelse af en systemgendannelse vil ikke forårsage nogen af dine personlige oplysninger , der skal slettes fra din computer .
 • Vær sikker på at tilslutte din computer i mens de udfører systemgendannelse, så det har nok magt til at gennemføre uddannelsen .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan forlænge notesbog batteriets levetid   

  Kommentarer

  Code:
  change