hvordan man kan rulle ved hjælp af en acer pegefelt

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-07

Acer bærbare computere er installeret med en touchpad under tastaturets mellemrumstasten . Fremstillet af Synaptics , den touchpad tjener samme formål som en traditionel computermus , men sparer plads og øger bærbare portabilitet , da der er en mindre perifer til at pakke og bære . Blandt touchpad funktioner er en one-touch scrolling funktion, hvor du flytter visningsområdet på skærmen op eller ned hurtigt ved at skyde en fingerspids
1 .
Tænd Acer bærbare computer eller bærbare og logon ved hjælp af din adgangskode . Skriv adgangskoden i det tomme felt på de vigtigste login -skærmen , og tryk på " Enter " -tasten.
2 .
åbne et program eller en webbrowser ved at dobbeltklikke på dit valg fra de ikoner på den bærbare computer skærmen , eller vælg et program ved at klikke på flaget på knappen i nederste venstre og klikke på " Alle programmer " til at vælge en fra listen . .
3 .
Tryk og hold din fingerspids på højre side af Acer touchpad mellem op-og ned pilene .
4 .
Glid fingerspids på touchpad mod pil op for at rulle skærmen op . Side fingerspidsen mod pil ned for at rulle skærmen ned . Fjern fingeren på noget tidspunkt at stoppe scrollfunktion .


Previous:nothing Next:hvordan man kan genskabe en Toshiba Tecra A6 ez - 6311o til fabriksindstillingerne 

Kommentarer

Code:
change