hvordan man kan se film på en PSP med wi - fi

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-24

Sony PlayStation Portable , bedre kendt som PSP , blev udgivet sammen med en indbygget Wi-Fi -antenne , der giver dig mulighed for at spille med andre PSP- brugere og oprette forbindelse til internettet . Selv om det har Wi-Fi -funktionen på grund af manglende e-mail eller en Internet browser , er der ikke meget du kan gøre med det udover at spille spil . Hvis du ønsker at se film , det kræver, at du downloade yderligere software
1
Find et Wi-Fi hot spot , der har en aktiv forbindelse .
2 .
Gå til PSP -menuen og vælge " Netværksindstillinger ". Vælg " Infrastruktur tilstand "og skabe en ny forbindelse , tildele et navn til den
3
Indtast brugernavn og adgangskode af Wi-Fi hot spot . . Vælg " Custom Adresse Setting " og lade " IP -adresse Setting " til " Automatisk ".
4 .
Vælg " Manual " for DNS -indstillinger og tildele " 67. 171. 70. 72 "som primær DNS . Du vil blive peget på en computer af Jonathan Terleski , der skabte en side , der erstatter Sony side med en side , der har links til Google , Yahoo og andre nyttige sider .
5 .
Sæt PSP til " ikke bruge en Proxy " og gemme netværksindstillinger.
6 .
Gå til et websted , der vil giver dig mulighed for at streame videoer online . Et par , som du kan overveje at bruge er Netflix, BlockBuster eller PushPlay ( se Resources ) . Omkostningerne til disse varierer fra gratis til $ 19,95 per måned fra 2010 .


Previous:nothing Next:hvordan man kan opgradere min PC133 SDRAM 

Kommentarer

Code:
change