hvordan man kan sætte i blæk til en HP Deskjet D2360 printer

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-05

Hewlett-Packard ( HP ) DeskJet D2360 er en farveprinter med en 100- arks papirbakke og mulighed for at udskrive fotografier og dokumenter i " Fast Udkast "for at spare blæk . Men printerens blækpatroner varer ikke evigt , og i sidste ende de skal udskiftes . HP DeskJet D2360 indeholder en sort- hvid patron og en trefarvet patron , der holder magenta , cyan og gul blæk . Cylinderampullerne er tilgængelige på kontorartikler , computer og detailhandel supermarkeder samt online

Du skal bruge: .
HP DeskJet D2360 blækpatron ( r ) eller kompatibel patron ( r ) .
Skraldespand eller pose .
Latex handsker .


1 .
Tænd din HP DeskJet D2360 , og ophæve sit topdækslet . Blækpatronen vogn inde i printeren flyttes til centret.
2 .
Tryk ned på forsiden af patronen , der skal udskiftes for at låse den op . Løft patron ud af vognen . Bortskaf den tomme blækpatron i en skraldespand eller en taske , eller gemme det i posen for at vende tilbage til kontoret levering butik for genanvendelse .
3 .
Fjern emballagen fra den nye patron , og træk plastiktapen fra metalkontakterne på bunden af blækpatronen . Ryst forsigtigt blækpatronen fra side til side . Rør ikke ved kontakterne med fingrene --- olien på fingrene kan beskadige kontakterne .
4 .
forsigtigt sted den nye blækpatron i vognen med metalkontakterne vender nedad . Tryk ned på bagsiden af cylinderampullen til snap den på plads .
5 .
Luk dine HP DeskJet D2360 topdæksel . Du vil høre blæk befordring bevæge sig fra side til side . En blæk kalibrering siden udskrives inden for et minut.

gode råd og advarsler


  • Hvis din printer er i en beskidt miljø eller indeholder blæk fragmenter på blækpatroner, slid latex handsker til at fjerne blækpatronerne for at holde snavs og blæk fra at komme på hænderne .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan reparere fysisk dårlige sektorer     

    Kommentarer

    Code:
    change