hvordan man kan spare og genbruge toner

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-30

Gør din del for at hjælpe miljøet er en vigtig prioritet i dagens verden . Vi har ofte smider elementer, der kan genbruges , og de ender sidder i en losseplads eller værre , flydende ( eller sunkne ) i havet . Heldigvis , dem, der er miljømæssigt ansvarlige har nu flere og flere muligheder for at genbruge husholdningsartikler , som normalt får smidt ud . Hvis du er interesseret i genbrug dine brugte tonerpatroner fra din printer , er her et par nemme trin til at følge

Du skal bruge: .
sag
Skruetrækkere .
Tænger .
Strømforsyning ( PSU ) .
Bundkort .
Central Processing Unit ( CPU ) .
Random access memory ( RAM ) .
Mus .
Tastatur .
Monitor .
Harddisk .
CD /DVD -drev .
Operativsystem .
Valgfri hardwarekomponenter .
Drivere.
Modem.


1 .
Brug en boks til at gemme dine tonerpatroner . Fordi vores naturlige reaktion er at smide en tonerkassette , når den er tom , sættes en boks ved siden af din printer , hvor du kan slippe patronen ( r ) . Sætte toner i dette felt vil tillade dig at samle dine tonerkassetter nemt og gøre genvinding dem et mindre besvær , fordi du vil genbruge dem i løs vægt .
2 .
Find en lokal toner genbrugsprogram . Mange butikker , såsom den, der tilbydes af hæfteklammer og andre printer -udstyr detailhandlere . Hos Staples , er incitamentet at hvis du sætter en tom tonerpatron til genanvendelse , modtager du $ 2 mod en Staples køb . De gør det muligt for op til 10 patroner pr kalenderår per kunde .
3 .
Giv din patroner til en velgørenhedsorganisation . Fordi genbruge tonerpatroner ofte bliver belønnet med økonomisk erstatning , er det blevet en planet-venlige praksis til at donere patronerne til en velgørenhedsorganisation, som Genbrug 4 Charity . De vil så til gengæld , genbruge tonerpatroner . Du kan samle flere toner at donere ved at spørge dine venner og familie at spare op deres brugte toner så godt.

gode råd og advarsler


  • Hewlett Packard ( HP ) også har et afkast , der er iværksat med UPS . Når din HP patron løber tør for blæk , kan du placere den tilbage i den originale emballage. Fastgør derefter forsendelsesetiket leveres i pakken på forsiden for at sende den tilbage til HP. Efterlad det ud for UPS at afhente , næste gang de stopper med eller du kan aflevere den i en UPS placering . HP opfanger fanen . du redde planeten


  • Previous:nothing Next:hvordan du sletter et opsving disk     

    Kommentarer

    Code:
    change