hvordan man kan spare på dell blæk

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-26

Dell er nok bedst kendt for sine edb-systemer , men også anden producent computer-relaterede hardware såsom printere . Som med alle printerblæk , kan erstatte Dell patroner blive dyrt . At spare penge , kan du shoppe rundt og sammenligne priser med forskellige forhandlere som Wal-Mart , Best Buy og Office Depot . Du kan også spare penge på Dell patroner ved at bruge et par andre teknikker
1 .
Spar penge på Dell blæk med en refill kit . Mange Dell blækpatroner kan genfyldes . Genpåfyldning kræver, at du indsætter nye blæk i en gammel patron med en sprøjte . Der er mange virksomheder som f. eks InkFilling , PrinterFilling Station og InkJetRefills , der sælger refill kits , der ikke kun omfatter blæk , men sprøjter og instruktioner til genpåfyldning den pågældende patron . Refill blæk kit starter ved omkring $ 5.
2 .
Spar penge på Dell blæk ved at købe en renoveret eller fornyet fremstillet patron . Renoverede patroner er brugte patroner , der er blevet professionelt genopfyldes. Du kan ofte købe en renoveret patron til halvdelen af prisen på en ny Dell blækpatron fra websites såsom PrintCountry , InkJetCartridge og InkSell .
3 .
Spar penge på Dell blæk ved at købe hovedparten blæk . Refill kits er beregnet til at genopfylde patronen gang . Bulk blæk kan genopfylde en enkelt patron flere gange , og kommer i en række størrelser , op til en gallon kander . Bulk blæk kan starte omkring $ 10 og gå op til 100 dollars. Bulk blæk leverandører omfatter CartridgeShop , AtlanticInkjet og InkFilling .
4 .
Handel med en gammel Dell patron , og spar penge mod en ny . Mange detailbutikker som Staples og Office Depot tilskynde til genanvendelse ved at tillade dig at slå i en gammel patron i bytte for en rabat på en ny . Nogle af disse samme detailhandlende vil refill en patron for mindre end det koster at købe en ny . Kontakt forhandleren for at afgøre, om de vil acceptere den patron til genbrug eller refill det for dig .


Previous:nothing Next:hvordan du tilslutter en Sony Vaio til et tv via HDMI 

Kommentarer

Code:
change