hvordan man kan tilslutte en HP-printer & mus

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-11

Når du installerer ny software eller enheder , kan det være frustrerende , hvis de ikke arbejder på den første prøve . Når du installerer en HP Printer og mus , det er så simpelt som at installere nogen anden printer eller en mus , og kan gøres på blot et par minutter . Generelt tilslutte de fleste computer mus med en USB-port eller en PS /2 stik , så identificerer og kontrollerer , at der er kompatible porte tilgængelige på computeren

Tilslutning af printeren og mus


1 .
Saml alle ledninger og samle printeren i henhold til instruktionerne . Forbind ledningerne til printeren ifølge vejledningen.
2 .
Sæt USB- ledningen ud af printeren til en åben port på bagsiden af din computer .
3 .
Hvis printeren kræver en anden ledning , er det som regel en Ethernet- kabel til at overføre data mellem netværk . Sætte Ethernet-kablet ind i en åben port på bagsiden af din computer . Ethernet -kablet er den samme type kabel, der forbinder din computer til internettet . Tilslut printerens netledning .
4 .
Brug af printerens manual og software CD , skal du installere printeren drev til din computer . Hvis du ikke har disken til rådighed , henvise til den officielle hjemmeside for printerens mærke for at downloade printer drev gratis . Printeren er klar til brug .
5 .
at tilslutte en HP mus , skal du blot slutte musen til din computer ved hjælp af USB eller PS /2 kabel . Din computer vil automatisk finde musen og det vil være klar til brug .

gode råd og advarsler


  • Kun downloade software og drev fra kontrollerbare kilder og hjemmesider . Generelt bør software og drev til elektroniske anordninger kun downloades fra producentens originale hjemmeside for at sikre tryghed og sikkerhed .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan gøre mere GB på en macbook     

    Kommentarer

    Code:
    change