hvordan man kan tilslutte en bærbar computer til et tv i xp

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-15

Tilslutning af en Windows XP -baseret bærbar computer til et TV kan du se film , vise præsentationer , se lysbilledshow og spille spil på din tv- skærm . Windows XP indeholder dobbelt-skærme , som viser et fjernsyn til en sekundær skærm til din laptop . Operativsystemet understøtter høj-og standard-definition-skærme , så du kan tilslutte din XP-udstyrede bærbare til stort set alle TV , så længe begge enheder deler de samme video-og lydforbindelser

Du skal bruge: .
HDMI , VGA , S-Video eller composite video kabel .


1 .
Vend den bærbare computer og tv slukket .
2 .
Undersøg videoindgange på fjernsynet og output -forbindelser på den bærbare computer til at afgøre, hvad kabel du har brug for . En composite video -interface består af en rund , gul port , S-Video-tilslutninger er cirkulær og har en 4- pin stik ; VGA interfaces ligne en trapez , HDMI- porte er rektangulære og tynde . Standard-definition-tv omfatter typisk komposit eller S-Video hook- ups , mens high- definition -TV giver HDMI eller VGA tilslutninger .
3 .
Tilslut en HDMI , VGA , S-Video eller composite -kabel til den relevante grænseflade på tv og den anden ende til den korrekte port på bagsiden af den bærbare computer.

4 .
Tænd for fjernsynet . Vælg den rigtige indgang kilde med fjernbetjeningen , skifter det til HDMI , VGA , S-Video eller komposit , afhængigt af hvordan du har sluttet den bærbare computer til fjernsynet .
5 .
Tilslut mini-stik ende af mini-stik til stereo audio kabel til hovedtelefon -stikket på den bærbare computer. Sæt den anden ende i et stereo audio input på bagsiden af fjernsynet .
6 .
Tænd den bærbare computer . Windows XP vil automatisk finde nye display . Klik på " Start " og vælg " Kontrolpanel ". Vælg " Udseende og temaer "og vælg " Vis ". Klik på " Indstillinger "-fanen og derefter på " Identificer . " Dette vil vise en række på hver skærm til at hjælpe dig med at identificere de primære og sekundære skærm . Som standard , bør den primære skærm skal den bærbare computer og den sekundære tv .
7 .
Klik på displayet tildelt tv og aktivere " Brug denne enhed som den primære skærm " , hvis du foretrækker at bruge dit tv som den primære skærm .
8 .
Indstil opløsningen for tv ved at klikke på den i " Display Settings ". Øge opløsningen ved at flytte skyderen mod "High " indstillingen . Standard-definition-tv kan vise en maksimal opløsning på 640x480 . High -definition tv support 1280x720 eller 1920x1080 , afhængig af opløsning og størrelse af skærmen .

gode råd og advarsler


  • HDMI giver bedre billedkvalitet end et VGA- kabel , så brug denne grænseflade , hvis fjernsynet understøtter HDMI og VGA tilslutninger .


  • Previous:nothing Next:hvad er forskellen mellem en server & en stationær ?     

    Kommentarer

    Code:
    change