hvordan man kan udføre fejlfinding på en Memorex ekstern dvd -brænder

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-18

Før interne DVD -drev blev standard i de fleste stationære og bærbare computere , eksterne dvd-brændere var go-to enheder til brænding af diske . De stadig er i dag for computere , der ikke har sådan et drev . Memorex er en virksomhed, der fremstiller eksterne dvd -brændere . Hvis brænderen ikke virker helt som det skal , kigge efter grundlæggende løsninger inden der træffes mere drastiske foranstaltninger

Du skal bruge: .
Blank skrivbare dvd'er
Papirclips .


1 .
Sørg for at strømkablet er tilsluttet korrekt og sat i stikkontakten . Tryk på " Power "knappen for at se , at strømindikatoren er tændt . Manglen på en ordentlig effekt forbindelse kan være årsag til drevet ikke fungerer eller ikke genkendes af computeren . Det kan også være årsag til skuffen ikke åbner , når du trykker på " Eject ".
2 .
Check interfacekablet forbindelsen mellem brænder og computeren , uanset om det er " IEEE 1394 " eller " USB 2,0 , "hvis det brænder er tændt-men ikke genkendes af computeren . Re Sæt stik til sin havn, og , eller genstarte computeren , for at se , om problemet er løst .
3 .
Kontroller, at DVD -brænderen , eller sin DVD skrivning program , ikke er i brug , hvis strømindikatoren er tændt , men diskskuffen åbnes ikke . Følg eventuelle på skærmen skridt med den software, for at annullere den aktuelle operation , eller lukke programmet , så du kan skubbe disken . Også , hvis diskskuffen åbnes , når computeren er tændt op , lukke alle kørende applikationssoftware og genstart computeren .
4 .
Sæt en papirclips ind i det manuelle eject hul på forsiden panel under diskskuffen for at åbne skuffen , når drevet er ikke tændt , eller som en sidste udvej , når det nægter at skubbe en disk .
5 .
Check DVD disken, hvis bakken åbnes uden at blive spurgt . Var det korrekt indstillet-og opad-på bakken ? Er det støvede eller snavsede ? Rens og genindlæse disken, og prøv igen . Prøv en anden disk , hvis det sker igen . Også , hvis det ikke er en skrivbar disk ( DVD-RW eller DVD + RW ) , skal du kontrollere at se, at det ikke allerede er skrevet ved at indlæse den i en dvd -afspiller eller dvd-rom -drev .
6 .
Sørg for at du bruger DVD brændersoftware-helst én ledsagende din Memorex DVD-brænder-som er kompatibel med enheden . Også , at have flere dvd-brænding programmer installeret , kan påvirke ydeevnen i visse tilfælde .
7 .
Kontroller USB indikatoren på bagsiden af brænderen , hvis du bruger en USB-forbindelse og disken vil ikke skrive eller skriver med en hastighed meget langsommere end du sætter den til . Et grønt lys indikerer en USB 2,0 forbindelse, og et rødt lys indikerer USB 1,1 . Computeren, og at især USB -port , skal have USB 2,0 kapacitet til brænderen skal fungere korrekt med denne forbindelse .

gode råd og advarsler


  • Kontakt Memorex for noget større eller tilbagevendende spørgsmål ved at besøge deres hjemmeside på www . memorex. com , e-mail dem på techsupport@memorex. com eller ringe gratis 877-474-8548 .


  • Previous:nothing Next:hvordan du opdaterer en gfx kort     

    Kommentarer

    Code:
    change