hvordan man konfigurerer en parallel printer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-29

Mens de fleste moderne printere bruger computerens USB port til at tilslutte til computeren , ældre stil printere bruger ofte den parallelle port i stedet . Disse parallelle printere kræver en anden type printerkabel , og en anden type stik på bagsiden af computeren . Af denne grund er det vigtigt at undersøge computeren og printeren omhyggeligt , inden du går i gang
1 .
Tjek bagsiden af din computer, og sørg for at det har en parallel del til rådighed. Ikke alle moderne computere leveres med en parallel port . Hvis de aktuelle , vil parallelporten være omkring 3 til fo4 inches lang og rektangulær. Den parallelle port er ofte farvet rødt for at gøre det lettere at identificere .
2 .
Tilslut den større ende af printerkablet til bagsiden af printeren . Denne ende af kablet er omkring 4 inches lang og omkring 1 /2 tommer bredt. Kablet vil generelt have klemmer eller fingerskruer at stramme ned og holde kablet på plads .
3 .
Find den parallelle port på bagsiden af computeren og sætte den lavere ende af det parallelle printerkabel til det . Sørg for fingerskruer sidder ordentligt fast på bagsiden af computeren .
4 .
Tænd din computer på og logge på. Tryk på " Power " knappen på printeren og se computerskærmen for en " Found new hardware "vises . Dette er din tegn på, at operativsystemet har fundet printeren , og installerer driveren til det .
5 .
Klik på " Start " knappen på din computer og vælg " Printere og faxenheder " fra listen . Sørg for, at din nye printer er opført der . Hvis printeren ikke står på listen , skal du indsætte den cd , der fulgte med printeren for at installere driveren , eller downloade driveren fra producentens websted .


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter hk m7067c hd 

Kommentarer

Code:
change