hvordan man løser en HP 1100 printer problem

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-22

Hewlett-Packard LaserJet 1100 er en sort- hvid laserprinter , der kan udskrive op til otte sider pr minut på den hurtigste indstilling . De 1100 har en maksimal ydelse opløsning på 600 dpi . Kapaciteten af papirforbruget i bin er op til 125 ark almindeligt papir . Diagnosticere årsagen til et problem, når det sker , er det første skridt mod at løse problemet . Gennemfør alle fejlfindingstrin til at løse problemet , efter at årsagen til problemet er blevet etableret
1
Tryk og slip "Go " -knappen på printerens kontrolpanel til at udskrive en selv- test side . denne test kontrollerer , at printeren fungerer korrekt og at toneren er installeret korrekt .
2 .
Sæt datakablet sikkert i porten på computeren , hvis printeren ikke reagerer at udskrive kommandoer ( en sikker forbindelse vil forhindre computeren fra kommunikerer med printeren ) .
3 .
Send et udskriftsjob fra et dokument-eller -image-manipulation program for at kontrollere , at softwaren forbindelsen fra computeren til printeren fungerer korrekt .
4 .
Træk papiret direkte ud fra papirbakken , hvis der er papirstop . Træk udgående papir ud fra outputtet havnen, hvis det sidder fast der .
5 .
Udskift tonerkassetten , hvis dokumenterne er udviskede eller stribede med vandrette linjer . Disse problemer med udskriftskvaliteten tyder på, at toneren er næsten tom i HP 1100 .


Previous:nothing Next:hvad er de forskellige konfigurationer til hukommelse i bærbare computere ? 

Kommentarer

Code:
change