hvordan man opbygger en ny gaming computer

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-15

Gaming -pc'er kræver hardware bedre end dem betød for daglige computing . Mens en integreret grafikkort kan være tilstrækkeligt til kontorbrug , er det nødvendigt at bygge en computer med et kraftfuldt grafikkort , central processing unit ( CPU ) , og masser af high- speed hukommelse for at spille de nyeste spil på rimelige indstillinger . Opbygning af en computer kan spare penge på visse komponenter , samtidig med at et bredere udvalg end i præsamlede computere , der tilbydes af forhandlere . Gamers ofte bygge deres egne computere til at opfylde deres kræsne specifikationer . Heldigvis er det ikke kræver nogen særlige kompetencer ud over evnen til at følge instruktionerne for at bygge en ny gaming computer

Du skal bruge: .
Stjerneskruetrækker
. Anti-statisk armbånd ( ekstraudstyr ) .


1 .
Vælg komponenter til en gaming PC efter dit budget . En computer , der koster mellem $ 500 og $ 1. 000 uden en skærm vil klare sig godt om nye spil, men kan være nødvendigt at blive opgraderet relativt hurtigt til at spille fremtidige spil på højeste indstillinger . En maskine , der koster op til $ 2. 000 vil udføre på et ekstraordinært niveau i mindst et år . Maskiner koster mere end $ 2,000 er ekstremt høje strøm, og behøver måske ikke meget af en opgradering til en længere periode .

Spillerne vil gerne fokusere på at få en høj kvalitet grafikkort og processor , sammen med en strømforsyning , der lægger ud mindst 650 watt . Du får også brug for en sag , et bundkort , en harddisk , en mus , et tastatur , en skærm , højtalere , et optisk drev , hukommelse ( RAM ) og detail version af et operativsystem . Windows tilbyder en bredere vifte af spil end andre typer af operativsystemer.

At spille spil udgivet i 2010 eller tidligere , at du har mindst 4 GB RAM og et grafikkort med mindst 1 GB hukommelse . Processoren skulle have et ur hastighed på mindst 3 gigahertz og mere end 4 MB L3 cache -hukommelse . Så længe du holder dig inden for de pågældende specifikationer for disse centrale komponenter , vil du være i stand til at spille moderne spil på høje indstillinger i mindst to år eller længere .
2 .
Opret et arbejdsområde for dig selv på en flad , bart gulv . Hvis dit hus kun har tæpper , lægge nogle pap eller en presenning for at beskytte komponenter mod statisk elektricitet . Før du rører nogen af delene , jorden selv ved at røre en metalgenstand . Du kan også bære en anti-statisk armbånd for at beskytte kredsløb fra elektrisk udladning .
3 .
Åbn sagen , med henvisning til de instruktioner , hvis du har brug for hjælp . Installere yderligere fans , som du kan have købt , eller som kan være kommet med sagen .
4 .
Sæt bundkortet på væggen i den konkrete sag med de medfølgende skruer . Prøv ikke at stramme dem for meget , eller du kan beskadige bundkortet eller tilfældet .
5 .
Placer processor i den rigtige slot på bundkortet , foring op benene omhyggeligt med porer . Når du installerer processoren korrekt , vedhæfte den heatsink , læser vejledningen omhyggeligt for at sikre , at du installerer den korrekt . Du bliver nødt til at tilslutte en lille strømkabel fra processoren til bundkortet , når du har installeret processoren og heatsink .
6 .
Sæt hukommelsen, i den rigtige slots på bundkortet . Hukommelsen skær ordentligt i én retning , så du bør undgå at trykke for hårdt . Når du hører en " klik ", kan du vedhæfte plastik skruer på hver side af hukommelseskortet for at sikre det på plads .
7 .
Installer grafikkortet i den korrekte åbning på bundkortet . Du kan have til at anvende et vist pres , indtil du hører et klik , der indikerer , at det sikkert er fastgjort . Når det er i , kan du prøve at flytte den fra side til side . Hvis det er sikkert , så du ikke behøver at skubbe den ned længere. Fastgør grafikkort til sagen med den medfølgende skrue . Sæt grafikkortet i strømforsyningen ved hjælp af strømkablet .
8 .
Skub harddisken ind i rigtige rack på sagen . Tilslut harddiskens datakabel til korrekte indgang på bundkortet . Tilslutte harddisken til strømforsyningen .
9 .
Fjern en af de 5,25 tommer front plader fra sagen og indsætte det optiske drev til de relevante rack . Forbind det optiske drev data kabel til bundkortet . Fastgør det optiske drev er strømkablet til strømforsyningen .
10 .
Luk sagen . Sæt computeren i en stikkontakt . Vedlægge alle periferiudstyr ( mus , tastatur , skærm , højttalere , hovedtelefoner og andre enheder ) .
11 .
Tænd computeren og installere operativsystemet .


Previous:nothing Next:hvordan du manuelt gendanne en computer 

Kommentarer

Code:
change