hvordan man opbygger en pc for under $ 500

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-08

Opbygning af en høj kvalitet til almene formål computer for under $ 500 er nemmere end det plejede at være , takket være øget magt og kapacitet og støt-faldende priser . Ved at gøre lidt shopping er det nemt at finde nye komponenter, der er lige under forkant med teknologien , ofte pakket i såkaldte bare -bone systemer . Disse billige systemer har en sag , strømforsyning og bundkort , og ofte kommer bundtet med en centralenhed eller CPU , memory chips kaldes RAM , en harddisk , et dvd-drev , og meget mere. Du skal blot tilføje et operativsystem som Windows eller Linux , tastatur , mus , højttalere og en monitor for et stort system

Du skal bruge: .
CPU
Kølelegeme og blæser .
Bundkort med on-board video .
RAM .
Harddisk .
Optiske ( CD eller DVD) drev .
Sag .
Strømforsyning .
Tastatur .
Mus .
Monitor .
Højttalere.
Operativsystem .
Overspændingsbeskytter .
Nylon kabelbindere .
Anti-statisk håndledsrem.
Internetforbindelse .

Modtagelse af den del


1 .
Køb en mid -range CPU at basere systemet på , og få en godkendt køle løsning, der består af en varmeveksler og ventilator eller en varmeveksler og flydende kølemiddel , der er normeret til det maksimale wattforbrug af CPU eller højere .
2 .
Erhverve et budget bundkort , der understøtter CPU og vil give en hurtigere CPU , der skal installeres , og har om bord video , spare penge op foran og giver mulighed for nem udvidelse senere med tilføjelse af et skærmkort og et skifte til en hurtigere processor . Købe en enkelt high-density RAM -modul på 2 GB eller mere end to mindre kapacitet moduler , hvilket også vil muliggøre en nem opgradering til mere RAM på et senere tidspunkt .
3 .
Buy en harddisk med en kapacitet på 500 GB og en optisk drev , der understøtter flere DVD -formater . Anskaf en billig sag , der vil muliggøre tilføjelsen af flere komponenter i fremtiden , og få en strømforsyning på mindst 450 watt til at installere i tilfældet, hvis man ikke allerede er inkluderet .
4 .

Køb en billig tastatur og mus kombination og opnå en skærm, der er under 20 inches i størrelse . Køb en lille sæt højttalere og en ældre operativsystem som Microsoft Windows Vista eller Linux -variant Ubuntu ( som er tilgængelig uden omkostninger ) .
5 .
Køb en lille udbud af nylon kabel bånd til at rydde op inde i systemet , når det er bygget og få en anti-statisk håndledsstrop til at bære , mens du installerer følsomme elektroniske komponenter . Få adgang til internettet for at tillade sikkerhedsopdateringer og download styresystem patches og de nyeste drivere , når systemet er bygget .

sætte det hele sammen


1 .
Bær antidumpingtold-statisk håndledsrem og vedhæft den til en jordet overflade henhold til de instruktioner , der fulgte med . Installer CPU på bundkortet ved omhyggeligt at hæve låsning baren , der holder CPU på plads og tilpasse CPU ind i fatningen i henhold til markeringerne på den øverste side, der angiver , hvor Pin 1 er placeret , så klemme låsehåndtaget på plads . Fastgør køleløsning til bundkortet , og sørg for den har en fast kontakt med CPU'en, og tilslut strømforsyningen kabel til køleløsning til CPU FAN -porten på bundkortet .
2 .

Installer RAM på bundkortet ved godt at skubbe det på plads jævnt ind i åbningen efter justering nøglen pin i stikket til hakket i RAM- modul . Installer den bageste port forpladen i sagen , som erstatter de generiske en , der fulgte med sagen med bundkortet-specifikke en , der fulgte med bundkortet . Juster bundkortet op med sagen at afgøre, hvor bundkortet modsætninger skal monteres i tilfælde at tillade en skrue for at sikre bundkortet overalt er der et hul til en , men uden at have nogen ekstra modsætninger , der ikke tilpasse sig en skruehullet på bundkortet .
3 .
Skub bundkortet ind i sagen ved at sætte den bageste havne gennem den bageste port frontplade først , og derefter sænke den ned på modsætninger . Juster hver dødvande med en skrue hul og monter bundkort til sagen ved hjælp af en skrue i hvert hul , men uden at stramme skruerne til det punkt for at beskadige bestyrelsen . Fastgør sagen stik som afbryder , højttaler , hård LED drive , reset-knap , og USB -porte til bundkortet på dette tidspunkt .
4 .
Monter harddisk, optisk drev , og strømforsyning ind i sagen . Fastgør datakabler til drevene og bundkortet , hvorved de laveste nummererede porten på bundkortet , typisk SATA Port 0 , for harddisken og bruge det næste nummer til den næste drev, såsom SATA Port 1 for det optiske drev . Vedhæft elkabler til bundkortet i henhold til de instruktioner, der fulgte med bestyrelsen , og vedhæft elkabler til drev og alle omstændigheder fans efter behov . Hæft eventuelle løse kabler med nylon kabelbindere uden at bruge for meget pres for at undgå at beskadige kablerne . Sæt dækslet til systemet efter et tæt inspektion af alle dele .
5 .
Sæt musen , tastatur, skærm og højttalere på bagsiden af computeren . Sæt netledningerne til computeren , skærm og højttalere direkte ind i overspændingsbeskytter og sæt overspændingsbeskytter direkte ind i væggen , så man undgår andre bølge enheder eller forlængerledninger . Boote systemet med operativsystemet disken i det optiske drev , og følg instruktionerne for installation , og sørg for at opdatere installationen med de nyeste patches og sikkerhedsopdateringer når du er færdig .

gode råd og advarsler


 • Komponenter ofte kommer bundtet sammen for en betydelig rabat , især emner som tilfældet, og strømforsyningen , eller bundkortet og CPU . Ofte en nær-komplet bare-bone , kan findes , der omfatter tilfælde , strømforsyning, CPU , harddisk , RAM, optisk drev og bundkort , alle til under flere hundrede dollars .
 • elementer inde i computer er statiske elektricitet følsomme og kan blive beskadiget af utilsigtet udledning i havet , så det er vigtigt at bruge anti-statisk udstyr såsom håndledsremmen . Benene på CPU'en er meget delikat og let at bøje , gør permanent skade og tømme den garanti, så det er vigtigt at justere CPU korrekt , og indsæt det meget blidt og jævnt i stikkontakten uden at tvinge det på nogen måde .


 • Previous:nothing Next:hvordan man sætter en westell 2200 DSL-modem   

  Kommentarer

  Code:
  change