hvordan man opbygger et edb-system i dk

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-31

Du kan opbygge et edb-system i Det Forenede Kongerige (UK ) ved at tage et kollegium kursus . Smart baneguide hjemmeside , som er forbundet med i afsnittet Ressourcer , lister egnede kurser , der varer omkring fire uger , og dit projekt vil blive overvåget af en kyndig vejleder . Det Forenede Kongerige også har mange computer klubber med en stor erfaring og entusiasme , de er forbundet i afsnittet Ressourcer , også . Yderligere, flere britiske edb-tidsskrifter og mange bøger med gode råd til at tilbyde at bygge et edb-system er til rådighed i biblioteker .

Du skal bruge:
Sag
. Skruetrækkere .
Tænger .
Strømforsyning ( PSU ) .
Bundkort .
Central Processing Unit ( CPU ) .
Random access memory ( RAM ) .
Mus .
Tastatur .
Monitor .
Harddisk .
CD /DVD -drev .
Operativsystem .
Valgfri hardwarekomponenter .
Drivere.
Modem.

Køb og samles Komponenter


1 .
Beslut for, hvad du vil bruge din computer system . Dette vil være afgørende specifikationerne det kræver . Flere britiske computerforretninger give gode råd og kan levere de rigtige komponenter . Komponenter konstant ændrer dog , så får up-to -date rådgivning fra så mange kilder som muligt at informere din købsbeslutning
2
købe de rigtige dele . . Hvis du planlægger at bruge computeren hovedsagelig til kontor opgaver , såsom tekstbehandling , via e-mail og skabe enkle regneark , behøver du ikke at købe specialiserede komponenter budget-priser komponenter er tilstrækkelige til disse opgaver . Hvis du ønsker dit system til at gøre mere end det basale , men , du sikkert vil bruge lyd og video . De fleste bundkort har integreret lyd og video chipsæt , selvom du måske ønske at tilføje dedikerede kort til bedre kvalitet . Hvis du vil bruge din computer til high -end gaming , det har brug for en hurtig processor , masser af random access memory ( RAM ) og en avanceret 3D- grafikkort .
3 .
Læs foldere om installation omhyggeligt .
4 .
Saml edb-system komponenter . Fordi computere er modulopbygget , bør forsamlingen scenen være forholdsvis let . Først installere strømforsyning ( PSU ) , bundkort , central processing unit (CPU ) og RAM . Det er det mindste bygget til at muliggøre en skærm og er et godt tidspunkt at holde pause i samleprocessen og test hidtidige arbejde .
5 .
Tilslut en mus, et tastatur og skærm .

6 .
Tænd for systemet . Dette vil teste det . Hvis alt er godt , det grundlæggende input /output -system ( BIOS ) chip skal begynde at produktionen tekst om dit system . Hvis teksten refererer til en disk boot fejl eller lignende fejl , er det fordi du har endnu til at installere en harddisk . Da bogen " Opbygning af et pc i Easy Steps " hedder det : " Hvis systemet bliver så vidt som denne, så er det fungerer som det skal , og du kan give dig selv et klap på ryggen . "

Opsætning af systemet


1 .
Installer en harddisk og cd /dvd-drev . Denne proces omfatter konfiguration BIOS for at starte fra en cd ( CD ) samt partitionering og formatering af harddisken følgende på skærmen beskeder.
2 .
installere et operativsystem efter skærmen beskeder.
3 .
Installer de øvrige komponenter , herunder drivere .
4 .
Test systemet . Dermed fejlfinding alle problemer og fejlmeddelelser .

gode råd og advarsler


 • Hvis du modtager andre fejlmeddelelser fra BIOS eller ingen vise , kontrollere samling og om nødvendigt , integriteten af de enkelte komponenter .
 • Hold kabler pænt inde i tilfældet med kabelstrips .
 • Sluk altid og tage dit system , inden du åbner sagen .
 • statisk elektricitet i kroppen , kan skade dele, især hukommelse chips. Brug en antistatisk håndledsstrop at undgå.


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan genoprette ved hjælp af Diskværktøj   

  Kommentarer

  Code:
  change